Meniu
Coșul tău

Blog RSS Feed

05 Apr Descoperiți eleganța și durabilitatea mânerelor de ușă de la SN DECO - calitate PREMIUM
bogdan 0 679
Descoperiți eleganța și durabilitatea mânerelor de ușă de la SN DECO - calitate PREMIUMCând vine vorba de finisajele unei case, detaliile fac diferența. Mânerele de uși nu sunt doar un accesoriu funcț..
02 Apr Ce opacitate ar trebui să aleg pentru jaluzelele/rulourile/pliseele/duorulourile mele?
bogdan 0 729
Deci, ce este mai exact opacitatea? Opacitatea se referă la cantitatea de lumină care trece printr-o țesătură. Țesăturile transparente permit intrarea celei mai mari cantități de lumină într-o cameră,..
25 Jan Tapetul decorativ de la SN DECO: O transformare spectaculoasă a spațiului tău!
bogdan 0 4476
Tapetul decorativ de la SN DECO: O transformare spectaculoasă a spațiului tău!Transformă-ți casa într-un spațiu vibrant și plin de personalitate cu ajutorul tapetului decorativ de la SN DECO. Cu o gam..
20 Sep Trucuri esențiale pentru întreținerea și reglarea eficientă a ferestrelor și ușilor termopan pentru Iarnă
bogdan 0 8218
Iarna se apropie cu pași repezi, iar pregătirea casei tale pentru sezonul rece este esențială pentru a te asigura că vei avea parte de confort și eficiență energetică. Una dintre cele mai importante p..
28 Feb Creați un decor modern și elegant în casa sau biroul dvs. cu panourile decorative din PVC
bogdan 0 6501
Panourile decorative din PVC sunt un element decorativ folosit in interiorul unei locuinte sau pentru a mobila alte tipuri de spatii. Sunt realizate din PVC și sunt folosite pentru decorarea pereților..
22 Feb Panouri fonoabsorbante
bogdan 0 6243
Cauti optiuni de decor pentru pereti la moda si eco-friendly? Ai ajuns la locul potrivit cu aceste decoratiuni de pereti de inalta calitate din lana naturala. Realizate din materiale durabile si suste..
01 Feb Ghid de cumpărare pentru stickere decorative
bogdan 0 5714
Stickerele decorative sunt un mod inovator de a-ti personaliza casa sau biroul. Acestea sunt disponibile intr-o varietate larga de modele si culori, astfel incat sa se potriveasca cu orice decor. De l..
13 Jan Șina motorizată pentru perdele și draperii
bogdan 0 6103
Combinația de confort, tehnologie și eleganță, perdelele și draperiile electrice reprezintă primul pas către un stil de viață mai confortabil. Adăugând o notă de conectivitate și automatizare, proteje..
19 Jan Riflajul de lemn - practici de instalare
bogdan 0 38657
Mulți căutăm soluții practice dar și decorative pentru compartimentarea locuinței, riflajul poate fi una dintre soluțiile care ar trebui luată în considerare.CE ESTE RIFLAJUL (lamelele decorative)?Un ..
26 Nov Cum sa montezi duorulouri cu fixare laterala
26 Nov Cum sa montezi duorulouri
26 Nov Cum sa montezi rulouri textile
Afişare 1 - 12 din 34 (3 pagini)