Bagheta decorativa polistiren C09/15

Disponibilitate: În Stoc
Producător | Distribuitor: SOLID

Cantitate minimă de comandat pentru acest produs este de 10

Cantitate:

1,87 Lei

2,24 Lei

Baghetele decorative din polistiren se aplica pe beton, lemn, tapet, prin lipire cu adeziv pentru polistiren. Lungimea baghetelor este de 2 m. Inainte de montare suprafetele vor fi curatate, uscate si netezite (folosind amorsa).Baghetele albe pot fi zugravite sau vopsite, de mai multe ori, cu vopsele pe baza de apa (Lavabil) sau vopsele acrylice, important este sa nu contina solventi. Se intretin usor prin stergere cu o carpa umeda. 

La colturile incaperii, pentru imbinare, baghetele se vor taia intr-un unghi de 45 grade. Lipirea baghetelor de perete se realizeaza cu adeziv pentru polistiren care se aplica pe spatele baghetei, pe toata lungimea acesteia, in grosimea necesara realizarii unei lipiri perfecte. Se lipesc prin presare pe perete. Pentru corectarea spatiilor si orificiilor ramase dupa lipire se foloseste un etansant acrylic.
Baghetele contribuie la aspectul elegant si stilat al interioarelor, sporind valoarea lor estetica si creand o atmosfera relaxanta.
Baghetele din polistiren pot fi combinate cu placi de tavan din polistiren,tapet,fototapet si alte elemente decorative din polistiren (coloane, pilastrii, semistalpi, capiteluri, console, nise, chenare, rame  oglinda).

Bagheta decorativa
Grosime (cm) 3
Material Polistiren extrudat
Culoare Alb
Lungime/latime (cm) 200/3

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha