Meniu
Coșul tău

Blog RSS Feed

29 May Șină Motorizată Smart Track - Extensibilă
bogdan 0 729
Șina Motorizată Smart Track: Confort și inovație pentru casa taÎntr-o lume în care tehnologia avansează rapid, căutăm mereu modalități de a ne simplifica viața și de a adăuga un plus de confort locuin..
05 Apr Descoperiți eleganța și durabilitatea mânerelor de ușă de la SN DECO - calitate PREMIUM
bogdan 0 2812
Descoperiți eleganța și durabilitatea mânerelor de ușă de la SN DECO - calitate PREMIUMCând vine vorba de finisajele unei case, detaliile fac diferența. Mânerele de uși nu sunt doar un accesoriu funcț..
02 Apr Ce opacitate ar trebui să aleg pentru jaluzelele/rulourile/pliseele/duorulourile mele?
bogdan 0 2170
Deci, ce este mai exact opacitatea? Opacitatea se referă la cantitatea de lumină care trece printr-o țesătură. Țesăturile transparente permit intrarea celei mai mari cantități de lumină într-o cameră,..
25 Jan Tapetul decorativ de la SN DECO: O transformare spectaculoasă a spațiului tău!
bogdan 0 5935
Tapetul decorativ de la SN DECO: O transformare spectaculoasă a spațiului tău!Transformă-ți casa într-un spațiu vibrant și plin de personalitate cu ajutorul tapetului decorativ de la SN DECO. Cu o gam..
20 Sep Trucuri esențiale pentru întreținerea și reglarea eficientă a ferestrelor și ușilor termopan pentru Iarnă
bogdan 0 9674
Iarna se apropie cu pași repezi, iar pregătirea casei tale pentru sezonul rece este esențială pentru a te asigura că vei avea parte de confort și eficiență energetică. Una dintre cele mai importante p..
28 Feb Creați un decor modern și elegant în casa sau biroul dvs. cu panourile decorative din PVC
bogdan 0 7912
Panourile decorative din PVC sunt un element decorativ folosit in interiorul unei locuinte sau pentru a mobila alte tipuri de spatii. Sunt realizate din PVC și sunt folosite pentru decorarea pereților..
22 Feb Panouri fonoabsorbante
bogdan 0 7624
Cauti optiuni de decor pentru pereti la moda si eco-friendly? Ai ajuns la locul potrivit cu aceste decoratiuni de pereti de inalta calitate din lana naturala. Realizate din materiale durabile si suste..
01 Feb Ghid de cumpărare pentru stickere decorative
bogdan 0 7148
Stickerele decorative sunt un mod inovator de a-ti personaliza casa sau biroul. Acestea sunt disponibile intr-o varietate larga de modele si culori, astfel incat sa se potriveasca cu orice decor. De l..
13 Jan Șina motorizată pentru perdele și draperii
bogdan 0 7514
Combinația de confort, tehnologie și eleganță, perdelele și draperiile electrice reprezintă primul pas către un stil de viață mai confortabil. Adăugând o notă de conectivitate și automatizare, proteje..
19 Jan Riflajul de lemn - practici de instalare
bogdan 0 42315
Mulți căutăm soluții practice dar și decorative pentru compartimentarea locuinței, riflajul poate fi una dintre soluțiile care ar trebui luată în considerare.CE ESTE RIFLAJUL (lamelele decorative)?Un ..
26 Nov Cum sa montezi duorulouri cu fixare laterala
26 Nov Cum sa montezi duorulouri
Afişare 1 - 12 din 35 (3 pagini)