Jaluzelele tale verticale au nevoie de puțină atenție suplimentară? În caz că vă întrebați cum să vă curățați corect jaluzelele, astfel încât să le puteți menține aspectul superb, noi vă oferim câteva metode.

 

 


Întrebare:

Cum curățați jaluzelele verticale din material textil?

 

Răspuns:

Metoda 1:

Îndepărtezi praful, murdăria și scamele cu o perie moale. O perie curată tip pămătuf e perfectă, deoarece sunt atât de moi și nu va deteriora nici măcar țesăturile delicate. Poți peria de sus în jos, având grijă să nu disloci lamelele.

 

Metoda 2:

Poți aspira jaluzelele cel puțin o dată pe lună, folosind accesoriul perie pentru tapițerie. Susțineți spatele lamelelor cu palma în timp ce le aspirați de sus în jos.

 

Metoda 3:

Lamelele se mai pot curăța de pete prin umezirea unui prosop curat, fără scame, cu câteva picături de soluție pentru tratarea petelor. Atenție! Testați mai întâi pe o parte mai puțin vizibilă a jaluzelelor pentru a vă asigura că soluția de îndepărtare a petelor nu va elimina și culoarea de pe țesătură. Ștergeți petele cu cârpa umezită până când acestea dispar.

 

Metodele de mai sus funcționează de minune! Succes!

 

Pe www.sndeco.ro avem o gamă variată de culori și modele de jaluzele verticale, îți rămâne doar să te decizi asupra culorii și deschiderii.

 

Jaluzelele verticale pot fi găsite aici: https://sndeco.ro/jaluzele-verticale