Panourile de perete din lemn nu sunt în niciun caz un element de design nou, cu toate acestea, este unul aparte față de celelalte. Panourile din lemn au evoluat foarte mult de-a lungul anilor, făcându-l un subiect foarte interesant de luat în considerare în decorarea locuințelor.


Istoria panourilor din lemn a început în secolul al XVI-lea în Marea Britanie și Europa de Vest. În această vreme, lambriurile din lemn reprezentau un stil luxos, iar interiorul unei case amenajate cu lemn era considerat un semn de bogăție și măreție.


De-a lungul timpului, panourile de pereți din lemn s-au demodat până în anii '50 -'70. Revenirea tendinței de această dată nu a fost datorată doar aspectului pe care îl ofereau, ci mai degrabă pentru că erau ușor de instalat și rentabile.

Progresele materialelor de construcții a jucat, de asemenea, un rol semnificativ în cât de uimitoare pot fi panourile de lemn moderne. Tratamentele ce puteau fi aplicate pe suprafața lemnoasă, a reprezentat un progres monumental în ceea ce privește produsele de construcție din lemn pentru placări, inclusiv panouri de perete din lemn.


Dacă interiorul locuinței pe care doriți să îl decorați nu are un anumit nivel de căldură, adâncime, textură și personalitate, panourile de perete din lemn ar putea fi transformarea pozitivă de care aveți nevoie.


Noi la Vamilex, firmă parte a SN Deco Group, folosim doar materiale de primă calitate, tratate pentru a rezista în timp decolorării, petelor, căldurii și chiar zgărieturilor de mică intensitate. Vă promitem un produs premium care va oferi spațiului dvs. o notă individuală și exclusivă, un sentiment natural care nu poate fi egalat de niciun produs care doar imită lemnul.


REȚINEȚI
Fiind material natural, lemnul deține o serie de proprietăți, cum ar fi: diferitenuanțe de culoare, nuanțe de gri, noduri, crăpături și diferite texturi datorate fibreilemnului.

Acestea sunt caracteristici tipice ale unui material natural, care face ca produsul săfie diferit în mod individual și nu poate servi drept bază pentru reclamații.


Pentru a vedea colecția noastră de panouri decorative – MOSAIQUE puteți da click aici.

Pentru a vedea instrucțiunile de montaj și cât de ușor se poate decora cu ele, click aici.