Când vine vorba de amenajarea bucătăriei, probabil te-ai confruntat și tu cu această dilemă: să pui rulouri, jaluzele, perdele sau draperii atunci când vine vorba de a face alegerea ideală pentru geamul din bucătărie?

 



Trebuie să recunoaștem că a pune ambele, și perdele și draperii, oriunde în casă, nu numai în bucătărie, este o alegere deloc reușită. Nu mai că nu “mai e la modă” dar încarcă foarte mult și peretele. Majoritatea apartamentelor moderne au cu preponderență numai draperii în camere, cel puțin în partea de vest a Europei, de unde ne mai lăsăm inspirați și de unde ar fi bine să mai preluăm niște influențe.

 

 Astfel, atunci când vorbim de bucătărie și ai o dilemă și nu știi dacă să iei jaluzele, rulouri sau perdele, decizia este simplă: te rog, spune NU perdelelor.

 

Mai ales dacă fereastra este deasupra chiuvetei sau lângă aragaz. Nu numai că o să le murdărești stropindu-le cu diverse, dar riști ca un colț de perdea/draperie să ajungă prea aproape de aragazul aprins dacă ai fereastra deschisă și de aici...

 



Pe www.sndeco.ro avem o gamă variată de culori, modele și sisteme pentru umbrirea bucătăriei, îți rămâne doar să te decizi.

 

Rulourile textile pot fi găsite aici: https://sndeco.ro/rulouri-textile

Duorulourile pot fi găsite aici: https://sndeco.ro/duorulouri

Jaluzelele verticale pot fi găsite aici: https://sndeco.ro/jaluzele-verticale

Jaluzelele orizontale pot fi găsite aici: https://sndeco.ro/jaluzele-orizontale

Pliseele pot fi găsite aici: https://sndeco.ro/plisee-simple