Intalnirea de vineri, 25.08.2017 dintre reprezentantii firmei SN DECO si cei ai producatorului german de usi Mosel-Turen a fost un real succes, dupa cum au concluzionat reprezentantii ambelor parti.

Scopul declarat de catre oaspetii nostri a fost acela de a intra si pe piata din Romania cu usi de interior de calitate germana, la preturi care sa se incadreze in media pietei de profil din tara noastra. Desi, la inceput, au avut rezerve in a veni la noi in tara, gasirea unui partener de calibru reprezentat de grupul de firme SN DECO, a fost decisiv pentru ca usile germane sa se regasesca in circa 3-4 saptamani pe piata autohtona.

In Germania, usile Mosel Turen sunt recunoscute ca fiind usi care sa reziste o viata intreaga; au un design modern si placut, ofera un nivel de confort ridicat si durabilitate in timp.

 


De ce am cumpara usile Mosel :

1. Miezul usilor este din PAL perforat cilindric - ofera o foarte buna rezistenta

2. O gama foarte diversifica de culori este pusa la dispozitia clientului

3. Suprafata usilor din gama Dekor este compusa din 7 straturi de lac pe baza de apa

4. Pentru spatiile in care usa este mult mai solicitata (scoli, spitale, birouri, spatii publice in general), recomandam gama de usi CPL. CPL-ul este strat subtire de laminat care confera suprafetei usii protectie impotriva zgarieturilor, razelor UV, decolararii si substantelor chimice uzuale.

5. Usile Mosel sunt foarte usor de montat, au tocul reglabil, iar balamalele teflonate au o garantie de 100.000 deschideri (circa 18 ani).

6. Garantia tuturor usilor Mosel este de 8 ani.