IDEI PENTRU O LOCUINȚĂ CALDĂ ȘI PRIMITOARE




Stăm acasă din grijă și responsabilitate pentru cei dragi!

Dar viața nu trebuie să se oprească în loc. Avem ocazia și timpul necesar pentru a ne amenaja locuința așa cum am tot plănuit în serile când veneam acasă de la job. Cu efort minim putem transforma spațiul chiar noi înșine!

Acasă este locul unde vrei să te simți confortabil, în siguranță, locul unde petreci cel mai mult timp împreună cu familia. Am pregătit câteva idei de proiecte DIY la care pot participa toți membrii familiei, de la mic la mare. Îți va da o satisfacție nemaipomenită și un sentiment de împlinire că ai reușit să realizezi o schimbare importantă cu propriile mâini în casa ta și te rugăm tare, trimite-ne și nouă poze cu ce transformări ai făcut. Ne-ar bucura enorm să le prezentăm tuturor din comunitatea Facebook SN Deco. Ce zici?


#2 Montează panouri decorative pentru pereții interiori




Unde pot fi utilizate aceste panouri? Practic oriunde: pentru finisarea interioară a coridoarelor și a holurilor, băi și dormitoare, balcoane deschise și balcoane închise. Pur și simplu lipirea pe un perete sau pe o parte din perete îți va transforma rapid casa și îți va face interiorul modern și elegant.

Este posibil să creezi rapid un interior modern, confortabil și cochet, la costuri minime, cu o gamă largă de forme, culori și texturi, care îți va face posibilă găsirea și alegerea paletei optime de culori, pentru casa ta. Vezi toată gama de panouri: https://sndeco.ro/panouri-decorative




Instrucţiuni de montare


PREGĂTIREA SUPRAFEŢELOR

Panourile decorative sunt special create pentru a fi instalate pe suprafeţe relativ netede. Trebuie să te asiguri că suprafața este curată, uscată și fără impurități. Toate găurile majore sau denivelările trebuie reparate înainte de aplicare. Dacă produsul este instalat peste tencuială lucioasă sau vopsea, atunci suprafaţa trebuie să fie şmirgheluită, în prealabil, pentru a deveni mată şi a facilita lipirea.


ȚINE CONT: Plăcile trebuie să fie aclimatizate la temperatura camerei, în care vor fi montate, cu cel puțin 48 de ore înainte de montaj. 


MONTAJ 




Măsoară întreaga suprafață pe care urmează să fie aplicat panoul și așează plăcile pe o masă sau pe podea pentru a obține o replică a zonei. Astfel vei putea asigura că ai suficiente panouri pentru zona respectivă.

Începe prin măsurarea suprafeței pentru primul panou și marcarea pentru poziționarea corectă. Folosește un boloboc pentru a gestiona corect montajul.

Pentru panourile de pornire alungite, taie limbile proeminente.

Taie panoul la dimensiune cu o foarfecă sau cu un cutter.

Îndepărtează pelicula de pe spatele panoului.

Așează panoul în poziție fără a apăsa prea tare până când ești mulțumit de poziționare. Apoi apasă ferm, netezind pe măsură ce înaintezi.

Așează următorul panou  lângă primul pentru a obține îmbinarea corectă. Pentru panourile alungite suprapune întotdeauna limbile proeminente pe placa precedentă.

Folosește ruleta și cutterul pentru a măsura, tăia și potrivi panourile chiar și la colțuri sau în jurul unor zone mai dificile, cum ar fi țevile. Poți folosi o foaie de carton ca șablon pentru a marca spațiile și pentru a tăia găurile. Apoi marchează spațiile pe panou și taie corespunzător din el.

Continuă până când montajul este complet!


Descarcă ghidul complet aici: https://drive.google.com/file/d/1yoXJRzsXE1vzkNPvxMlIH5U1YCth-8Et/view?usp=sharing


Pentru mai multe sfaturi, nu ezita să ne contactezi și nu uita să ne trimiți o poză cu camera ta proaspăt redecorată la: shop@sndeco.ro


Comandă în siguranță de acasă!




Siguranța ta este importantă pentru noi, de aceea noi, echipa SN Deco Group, avem grijă ca produsele pe care le-ai comandat de la noi, să ajungă la tine în cel mai sigur mod. Mulțumim că ești alături de noi și in această perioadă!

#StayHome #StaySafe #StayOnline


Echipa,

SN Deco Group