Combinația de confort, tehnologie și eleganță, perdelele și draperiile electrice reprezintă primul pas către un stil de viață mai confortabil. Adăugând o notă de conectivitate și automatizare, protejezi intimitatea casei și asiguri un confort maxim în locuință, fără efort.


Cu ajutorul motoarelor silențioase și șinelor NC50 N2 poți transforma orice perdele sau draperii în versiunile lor motorizate, pe care le poți controla de la distanță prin telecomandă.


KIT COMPLET MOTORIZAT CU ȘINĂ ALUMINIU 3 METRI

Un sistem de automatizare a perdelelor și draperiilor implică instalarea unui motor electric și a unei șine speciale din aluminiu care permit acționarea perdelei și/sau draperiei prin intermediul unei telecomenzi, protejând astfel țesătura de atingeri și oferind, cu o simplă atingere de buton, comfortul reglării nivelului de lumină naturală pentru lucru sau relaxare, sau blocarea completă a acesteia pentru a asigura condițiile optime pentru odihnă. Permite deschiderea de la stânga la dreapta, de la dreapta la stânga sau tip cortină.

4 MOTIVE PENTRU CARE SĂ ALEGI PERDELELE ȘI DRAPERIILE INTELIGENTE




1. Sisteme de draperii automate care îți protejează intimitatea. 

Seara, pentru a-ți proteja intimitatea, perdelele și draperiile se închid automat și luminile se aprind.

Te poți bucura de clipe minunate împreună cu familia, departe de privirile curioase.




2. Te bucuri de lumina naturală.

Indiferent că abia te-ai trezit, că lucrezi de acasă sau te pregătești de o seara liniștită, perdelele se deschid, se reglează și se închid în mod silențios, asigurând echilibrul perfect între lumina naturală și cea artificială.

Pentru confortul tău vizual optim, intensitatea luminii naturale este blândă și constantă pe tot parcursul zilei.




3. Creează confortul ideal.

Pe timpul verii, perdelele se închid automat imediat ce temperatura din interior depăşeşte 25°C. Este o modalitate atât de simplă de a proteja mobilierul și de a menține locuința răcoroasă. Iarna, draperiile se deschid automat pentru a lăsa razele soarelui să pătrundă în interior. Locuința este încălzită, iar consumul de energie este redus.




4. Control de la distanță.

Îți place să-ți petreci serile de weekend vizionând filme împreună cu familia. Folosind telecomanda, din confortul canapelei tale, închizi perdelele pentru a preveni reflexia luminii și luminile deranjante se estompează. Gata pentru distracție cu familia!




Set complet cu motor AC, șină aluminiu, telecomandă și accesorii standard de montaj.


SPECIFICAȚII:



Produs într-una din fabricile Somfy Group, lider mondial în producția de motoare tubulare și motoare pentru acționarea perdelelor/draperiilor.  Somfy Group dezvoltă soluții de control automatizat pentru rolete, perdele, draperii și jaluzele exterioare atât pentru sectorul rezidențial cât și comercial.


Șina automatizată poate fi găsită și comandată la un preț redus aici: https://sndeco.ro/sina-motorizata