Peste 7.000 de produse ale grupului de firme SN Deco sunt vedetele noului showroom de pe Șoseaua Sibiului nr. 182. Marea deschidere a fost programată pentru marți, 11 aprilie, când toti clientii au putut profita de reduceri și oferte-surpriză.

Toti clienții beneficiaza si in prezent de reduceri de pret pentru majoritatea produselor, inclusiv cele realizate la comandă.


Elegant și durabil

La Mediaș sunt expuse aproximativ 7.000 de produse, de la elemente de decorațiuni interioare, sisteme de umbrire de interior și de exterior, mobilă, automatizări, uși de garaj, porți, copertine, marchize, corpuri de iluminat, rame foto, perdele, galerii, podină (parchet din lemn masiv, lemn stratificat și laminat), podină pentru zone umede, covoare, mochetă pentru zone rezidențiale sau industriale, toate tipurile de canapele, la scaune, sobe, șemineuri sau teracote. „Aproape toate sunt produse proprii. Cel puțin 70 la sută din toată marfa expusă este reprezentată de produse proprii. Producem mobilier cu o notă exclusivistă, bucătării, dormitoare, livinguri, orice client poate să vină la noi cu o poză și asta producem. Cam tot ce produc toate firmele din grup vrem să prezentăm în acest showroom. Toate produsele firmelor noastre se vor putea regăsi aici, asta a fost ideea. Conceptul de prezentare, încă de la intrare, este similar unui apartament sau unei case: o zonă de living, urmează bucătăria, apoi avem partea de grădină, partea de exterior cu tâmplărie PVC, rulouri exterioare și tot ce ține de partea aceasta, copertine și marchize, automatizări, după care mergem la ușile de interior și exterior, apoi intrăm în baie, dormitor și o zonă de hol, ca să acoperim tot ceea ce înseamnă interior și exterior. Pe scurt, aici găsiți tot ce trebuie pentru finisajul la o casă“, a precizat Uwe Draser, președintele grupului SN Deco.


Produse românești, create în România și cu români

La primul nivel al showroom-ului este amenajată zona ambientală, etajul al doilea este dedicat perdelelor și elementelor de susținere, galerii, șine de tavan, covoare, mochetă și decorațiuni interioare, iar la al treilea etaj se pot găsi canapele, saltele, măsuțe, scaune și multe alte piese de mobilier. Toate produsele includ numai cele mai bune componente, care costă puțin mai mult, dar oferă garanția calității superioare, a adăugat Draser. „La toate produsele vrem să punem preț pe calitate, așa ne diferențiem de concurență. În afară de ceea ce producem direct, produsele noastre includ componente din alte branduri de renume cu care colaborăm, cum este Somfy pe partea de automatizări“, menționează acesta.


Proiect pilot

Showroom-ul de la Mediaș este primul amenajat pe noul concept și la această scară mare. SN Deco are deja colaborări cu aproape toate firmele mari de bricolaj, însă a decis să-și promoveze produsele de lux în showroom-urile proprii. „Mai avem și alte showroom-uri mai mici, în special pentru sisteme de tâmplărie PVC și sisteme de umbrire. Acum am zis să le adunăm pe toate într-un showroom, iar acesta este primul pas. După ce vom evalua impactul la Mediaș, ne gândim deja să mergem pe extindere, de exemplu ne-ar interesa să deschidem showroom-uri la București, la Timișoara sau la Brașov, poate și la Sibiu. Practic, închidem cercul cu toate firmele din grup, de la materia primă și până la produsele finite, expuse și comercializate în regim propriu. Fiecare firmă are rolul ei și acum cercul se închide. Ne adresăm persoanelor fizice, după ce, la început, am țintit cu precădere clienții persoane juridice. De acum suntem deschiși vânzării cu amănuntul, direct către beneficiari, mai ales dacă vorbim de clienți care pun valoare pe calitate. Putem să le oferim și consiliere de specialitate celor care pornesc la drum și vor să-și amenajeze o casă, pentru că am constatat cât de importantă este partea de consultanță în orice proiect nou“, a explicat Uwe Draser.


Perdele de 1,5 milioane de euro

Din cele 7.000 de articole comercializate, aproape o mie sunt modele de perdele, produse special pentru SN Deco de către firme din Turcia, China și alte țări. „Avem perdele pe stoc, în valoare de 1,5 milioane de euro, la centrul logistic de la Șeica Mică. Suntem unul dintre cei mai mari importatori de perdele“, se mândrește Draser.



Amenajat într-un spațiu în suprafață de aproape 500 metri pătrați, pe trei nivele, showroom-ul SN Deco se află pe Șoseaua Sibiului nr. 182 și va funcționa de luni până vineri între orele 9.00 și 19.00, iar sâmbăta de la 9.00 la 14.00. Întreaga gamă de produse a grupului SN Deco este prezentată și pe www.sndeco.ro.