IDEI PENTRU O LOCUINȚĂ CALDĂ ȘI PRIMITOARE


Stăm acasă din grijă și responsabilitate pentru cei dragi!

Dar viața nu trebuie să se oprească în loc.

Avem ocazia și timpul necesar pentru a ne amenaja locuința așa cum am tot plănuit în serile când veneam acasă de la job.

Cu efort minim putem transforma spațiul chiar noi înșine!

Acasă este locul unde vrei să te simți confortabil, în siguranță, locul unde petreci cel mai mult timp împreună cu familia. Am pregătit câteva idei de proiecte DIY la care pot participa toți membrii familiei, de la mic la mare. Îți va da o satisfacție nemaipomenită și un sentiment de împlinire că ai reușit să realizezi o schimbare importantă cu propriile mâini în casa ta și te rugăm tare, trimite-ne și nouă poze cu ce transformări ai făcut. Ne-ar bucura enorm să le prezentăm tuturor din comunitatea Facebook SN Deco. Ce zici?


#1 Aplică tapet



Elementele esențiale de care ai nevoie pentru tapetare sunt:


Tapet (evident)

Pentru a te asigura că achiziționezi suficiente role, măsoară lățimea și înălțimea tuturor pereților, apoi utilizează un calculator pentru tapet (pe care îl poți găsi online foarte ușor).

ȚINE CONT: În timpul procesului de aplicare vor exista cel mai probabil pierderi, datorită suprapunerii fâșiilor de tapet și datorită faptului că vei fi nevoit să decupezi din fășii când ajungi la capătul peretelui. Noi avem sute de modele de tapet pe site-ul nostru, pe care le poți achiziționa aici: Colectia 2020-2021




Adeziv

Pentru tapetTipul de suport al tapetului determină modalitatea de aplicare a acestuia, precum și tipul adezivului folosit. Există mai multe tipuri de adeziv, pentru fiecare tip de tapet, care poate fi: de hârtie semilavabil sau lavabil, de vinil, cu reliefuri, de trestie sau din material textil.

Adezivul se va aplica pe spatele fâșiei de tapet cu ajutorul unei role sau a unei pensule. Aplicarea se va efectua de la mijlocul fâșiei spre extremități. Apoi urmează să aplici adezivul și pe porțiunea de perete pe care aplici fâșia de tapet. Alege adezivul potrivit aici: https://sndeco.ro/adeziv-tapet

Alte unelte necesare

Perie pentru tapet, foarfece, creion, cutter, fir cu plumb, riglă, nivelă cu bulă, adeziv și scară. 

Pregătește peretele Acesta trebuie să fie curat, fără denivelări și fără urme de găuri sau umezeală. Scoate toate cuiele din perete înainte de a începe montarea tapetului. Spală peretele cu un burete înmuiat în apă călduță pe care îl storci bine apoi.

ȚINE CONT: Ai grijă să lași peretele să se usuce bine înainte să aplici tapetul. Nu uita să scoți întrerupătoarele electrice.




Prima fâșie

Înainte să aplici prima fâșie noi te sfătuim să decupezi întâi toate fâșiile de care vei avea nevoie. Astfel nu pierzi timp cânt ești cu adezivul pe pereți.

ȚINE CONT: Toate fâșiile se aplică în același sens! Foarte important în special pentru tapetul cu imprimeu.

Aplică adezivul uniform și lipește prima fâșie de tapet. Nu uita să lași câțiva centimetri de tapet în plus spre tavan și spre podea. Bucățile rămase în exces vor fi tăiate cu ajutorul cutter-ului.Presează fâșia uniform, iar cu ajutorul unui șpaclu de plastic, finisează tapetul pe toată suprafața, pentru a nu se forma bule de aer. După ce lipești tapetul și te asiguri ca nu se creează bule de aer, poți continua prin a tăia cu cutter-ul excesul de tapet de sus și de jos.




A doua fâșie

Aceasta se suprapune cu cel puțin 5mm peste prima, ca să fii sigur că nu vor rămâne bucăți de perete neacoperite.

După ce ți-ai intrat în mână și ai prins mișcările esențiale, urmează aceiași pași și pentru restul peretelui/pereților.

ȚINE CONT:  Nu uita să îndepărtezi excesul de adeziv cu ajutorului unui burete sau a unei cârpe moi!


Montarea tapetului poate fi o activitate foarte ușoară și plăcută dacă urmărești cu atenție pașii esențiali. Un tapet nou îți va schimba starea de spirit și poate chiar modul de viață și poți adăuga și o nouă îndemânare pe lista personală. Spor la treabă!


Montarea Tapetului - instrucțiuni pas cu pas:




Nu uita să ne trimiți o poză cu camera ta proaspăt redecorată la: shop@sndeco.ro




Comandă în siguranță de acasă!

Siguranța ta este importantă pentru noi, de aceea noi, echipa SN Deco Group, avem grijă ca produsele pe care le-ai comandat de la noi, să ajungă la tine în cel mai sigur mod.

Mulțumim că ești alături de noi și in această perioadă!

#StayHome #StaySafe #StayOnline

Echipa,

SN Deco Group