Faianta autoadeziva


Faianta autoadeziva 3D - ATENA, set 4 bucati, dimensiune 28x21cm-bucata, acoperire set 0.25 mp

Faianţă autoadezivă 3D Atena - un produs revoluţionar pentru proiecte DIY, care te ajută să faci uşor modificări în casă. Faianţa autoadezivă este un sticker special pentru aplicare pe perete, pe faianţă sau alte suprafeţe netede. Poţi schimba uşor aspectulINSTRUCTIUNI DE MONTAJ Ușor de instalat, m..

62,02 Lei

Faianta autoadeziva 3D - BARCELONA, set 4 bucati, dimensiune 28.6x25.4 cm-bucata, acoperire set 0.25 mp

Faianţă autoadezivă 3D Barcelona - un produs revoluţionar pentru proiecte DIY, care te ajută să faci uşor modificări în casă. Faianţa autoadezivă este un sticker special pentru aplicare pe perete, pe faianţă sau alte suprafeţe netede. Poţi schimba uşor aspectul.INSTRUCTIUNI DE MONTAJ Ușor de inst..

62,02 Lei

Faianta autoadeziva 3D - CASABLANCA, set 4 bucati, dimensiune 25.4x25.4cm - bucata , acoperire set 0.25 mp

Faianţă autoadezivă 3DBarcelona - un produs revoluţionar pentru proiecte DIY, care te ajută să faci uşor modificări în casă. Faianţa autoadezivă este un sticker special pentru aplicare pe perete, pe faianţă sau alte suprafeţe netede. Poţi schimba uşor aspectul.INSTRUCTIUNI DE MONTAJ Ușo..

62,02 Lei

Faianta autoadeziva 3D - FLORENTA, set 4 bucati, dimensiune 27.0x25.4 cm-bucata, acoperire set 0.25 mp

Faianţă autoadezivă 3D Florenta - un produs revoluţionar pentru proiecte DIY, care te ajută să faci uşor modificări în casă. Faianţa autoadezivă este un sticker special pentru aplicare pe perete, pe faianţă sau alte suprafeţe netede. Poţi schimba uşor aspectul.INSTRUCTIUNI DE MONTAJ Ușo..

62,02 Lei

Faianta autoadeziva 3D - MILANO, set 4 bucati, dimensiune 28.6x25.4 cm-bucata, acoperire set 0.25 mp

Faianţă autoadezivă 3D MILANO - un produs revoluţionar pentru proiecte DIY, care te ajută să faci uşor modificări în casă. Faianţa autoadezivă este un sticker special pentru aplicare pe perete, pe faianţă sau alte suprafeţe netede. Poţi schimba uşor aspectul.INSTRUCTIUNI DE MONTAJ Ușor ..

62,02 Lei

Faianta autoadeziva 3D - PRAGA, set 4 bucati, dimensiune 28.6x25.4 cm-bucata, acoperire set 0.25 mp

Faianţă autoadezivă 3D PRAGA - un produs revoluţionar pentru proiecte DIY, care te ajută să faci uşor modificări în casă. Faianţa autoadezivă este un sticker special pentru aplicare pe perete, pe faianţă sau alte suprafeţe netede. Poţi schimba uşor aspectul.INSTRUCTIUNI DE MONTAJ Faianţ..

62,02 Lei

Faianta autoadeziva 3D - STOCKHOLM, set 4 bucati, dimensiune 26.7x26.7 cm -bucata, acoperire set 0.25 mp

Faianţă autoadezivă 3D STOCKHOLM - un produs revoluţionar pentru proiecte DIY, care te ajută să faci uşor modificări în casă. Faianţa autoadezivă este un sticker special pentru aplicare pe perete, pe faianţă sau alte suprafeţe netede. Poţi schimba uşor aspectul.INSTRUCTIUNI DE MONTAJ Ușor..

62,02 Lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)