Faianta autoadeziva


Faianta autoadeziva 3D - ATENA, set 4 bucati, dimensiune 28x21cm-bucata, acoperire set 0.25 mp

Faianţă autoadezivă 3D Atena - un produs revoluţionar pentru proiecte DIY, care te ajută să faci uşor modificări în casă. Faianţa autoadezivă este un sticker special pentru aplicare pe perete, pe faianţă sau alte suprafeţe netede. Poţi schimba uşor aspectulUșor de instalat, menținut și curățat, impe..

62,02 Lei

Faianta autoadeziva 3D - BARCELONA, set 4 bucati, dimensiune 28.6x25.4 cm-bucata, acoperire set 0.25 mp

Faianţă autoadezivă 3DBarcelona - un produs revoluţionar pentru proiecte DIY, care te ajută să faci uşor modificări în casă. Faianţa autoadezivă este un sticker special pentru aplicare pe perete, pe faianţă sau alte suprafeţe netede. Poţi schimba uşor aspectul.Ușor de instalat, menținut și curățat, ..

62,02 Lei

Faianta autoadeziva 3D - CASABLANCA, set 4 bucati, dimensiune 25.4x25.4cm - bucata , acoperire set 0.25 mp

Faianţă autoadezivă 3D Casablanca - un produs revoluţionar pentru proiecte DIY, care te ajută să faci uşor modificări în casă. Faianţa autoadezivă este un sticker special pentru aplicare pe perete, pe faianţă sau alte suprafeţe netede. Poţi schimba uşor aspectulUșor de instalat, menținut și curățat,..

62,02 Lei

Faianta autoadeziva 3D - CRETA, set 4 bucati, dimensiune 28.6x25.4 cm-bucata , acoperire set 0.25 mp

Faianţă autoadezivă 3D Creta - un produs revoluţionar pentru proiecte DIY, care te ajută să faci uşor modificări în casă. Faianţa autoadezivă este un sticker special pentru aplicare pe perete, pe faianţă sau alte suprafeţe netede. Poţi schimba uşor aspectulUșor de instalat, menținut și curățat, impe..

62,02 Lei

Faianta autoadeziva 3D - FLORENTA, set 4 bucati, dimensiune 27.0x25.4 cm-bucata, acoperire set 0.25 mp

Faianţă autoadezivă 3D Florenta - un produs revoluţionar pentru proiecte DIY, care te ajută să faci uşor modificări în casă. Faianţa autoadezivă este un sticker special pentru aplicare pe perete, pe faianţă sau alte suprafeţe netede. Poţi schimba uşor aspectulUșor de instalat, menținut și curățat, i..

62,02 Lei

Faianta autoadeziva 3D - MILANO, set 4 bucati, dimensiune 28.6x25.4 cm-bucata, acoperire set 0.25 mp

Faianţă autoadezivă 3D MILANO - un produs revoluţionar pentru proiecte DIY, care te ajută să faci uşor modificări în casă. Faianţa autoadezivă este un sticker special pentru aplicare pe perete, pe faianţă sau alte suprafeţe netede. Poţi schimba uşor aspectulUșor de instalat, menținut și curățat, imp..

62,02 Lei

Faianta autoadeziva 3D - PRAGA, set 4 bucati, dimensiune 28.6x25.4 cm-bucata, acoperire set 0.25 mp

Faianţă autoadezivă 3D PRAGA - un produs revoluţionar pentru proiecte DIY, care te ajută să faci uşor modificări în casă. Faianţa autoadezivă este un sticker special pentru aplicare pe perete, pe faianţă sau alte suprafeţe netede. Poţi schimba uşor aspectulUșor de instalat, menținut și curățat, impe..

62,02 Lei

Faianta autoadeziva 3D - STOCKHOLM, set 4 bucati, dimensiune 26.7x26.7 cm -bucata, acoperire set 0.25 mp

Faianţă autoadezivă 3D STOCKHOLM - un produs revoluţionar pentru proiecte DIY, care te ajută să faci uşor modificări în casă. Faianţa autoadezivă este un sticker special pentru aplicare pe perete, pe faianţă sau alte suprafeţe netede. Poţi schimba uşor aspectulUșor de instalat, menținut și curățat, ..

62,02 Lei

Faianta autoadeziva 3D - VIENA, set 4 bucati, dimensiune 27.9x23.5cm - bucata, acoperire set 0.25 mp

Faianţă autoadezivă 3D VIENA - un produs revoluţionar pentru proiecte DIY, care te ajută să faci uşor modificări în casă. Faianţa autoadezivă este un sticker special pentru aplicare pe perete, pe faianţă sau alte suprafeţe netede. Poţi schimba uşor aspectulUșor de instalat, menținut și curățat, impe..

62,02 Lei
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)