Blog

#

Cum să alegi cadoul perfect de Paşte?

18.04.2019 Publicat de : SN DECO TEAM

Tot ce trebuie să știi despre alegerea darului potrivit pentru fiecare. Paștele se apropie cu pași repezi și tu ești încă în pană de idei? Noi te-am putea scoate din impas. 

Sărbătoarea Paștelui îți oferă o nouă șansă de a-i face o surpriză minunată, nu doar copilului tău, ci și persoanei iubite, membri familiei și prietenilor. A știi să oferi mici daruri și să o faci cu drag și cu bun simț este un semn de noblețe a sufletului, mereu binevenit. Pentru soție – Pe lângă clasicele cadouri precum, o geantă sau un parfum, oferă-i o surpriză persoanei iubite și dăruiește-i un colaj de poze cu voi doi. Iar cele mai speciale poze își vor putea găsi locul în rame foto drepte, din lemn de calitate, care au un farmec atemporal (cumpără aici). 
Pentru soț – Alege un cadou practic pe care îl poate folosi tot restul anului. Îi poți dărui o cămașa, o cravată nouă sau o curea din piele. Dacă este adeptul excursiilor poate se va bucura de un rucsac nou sau o busolă. 

Oferă-i un rulou personalizat cu orice imagine dorești, peisaje, idoli de film, sport sau muzică (cumpără aici).

Iar dacă ai un buget mai cuprinzător îi poți face cadou un echipament de grădinărit, care nu ar trebui să lipsească din gospodăria nimănui (cumpără aici).


Pentru copii – Desigur, copiii se bucură cel mai mult de jucării şi de dulciuri. Atât păpușile cât și animalele de pluș sunt cadouri cu care nu poți să dai greș. Le poţi lua hăinuţe sau un ghiozdan nou pentru şcoală.


Dar cum ar fi să-i dăruiești copilului tău o lenjerie de pat cu personajul animat preferat? Copiii trăiesc cu plăcere aventurile minunatelor povești Disney, iar bucuria de a avea aproape personajele îndrăgite din filme este de nedescris. Personajele devin prieteni, camera devine un loc magic unde povestea de pe ecrane prinde viată lăsând drum liber imaginației bogate a fiecărui copil în parte. Cadouri de Paște pentru fetițe
 

Cadouri de Paște pentru băieți


Cadouri pentru tinerii adulți


Pentru familie, părinți și bunici– Le poți prepara o delicatesă culinară precum un cozonac sau ouă vopsite roșii sau le poți dărui un aranjament floral pentru masa de paște. 


Le mai poți lua produse utile pentru casă, cum ar fi de exemplu perdele și draperii, care au un rol atât funcțional, cât și decorativ.  cumpără aici


Poți alege și alte perdele și draperii frumoase, la prețuri accesibile, oferite de SN DECO Group


FUN FACT: Știai că există câteva reguli, care țin de politețe, în arta de a primi și a oferi cadouri? Codul bunelor maniere specifică următoarele legate de acest subiect:


'Se poate oferi orice obiect util, de la un deschizător de conserve până la o tigaie de teflon [...]. Un cadou trebuie gândit, cumpărat, ambalat, oferit. Trebuie să fie frumos, util și să provoace o adevărată plăcere celui care îl primește. Dacă un cadou nu ne place, ne vom ascunde nemulțumirea. Prețul de pe cadouri va fi înlăturat cu grijă.’ - Codul bunelor maniere, Aurelia Marinescu


Pentru prieteni și colaboratori – Micile cadouri întrețin prieteniile și produc oricui o mare plăcere, dacă acestea sunt oferite din suflet. De Paște le poți dărui bomboane, figurine și ouă de ciocolată. 
Indiferent ce cadou vei alege de Paște, faptul că îl faci din inimă îi va da o valoare deosebită. Un cadou valorează cât două, dacă este oferit din suflet.