Jaluzele verticale standard ECO V74, latime lamela 127 mm

Disponibilitate: În Stoc
Producător | Distribuitor:

Opţiuni disponibile

Cantitate:

Preț: 90,26 Lei


Jaluzelele verticale dau o nota de modernism atat locuintei dumneavoastra cat si biroului, reprezentand un produs polivalent pe care il puteti adapta in functie de preferinte datorita gamei sortimentale variate de materiale textile si culori pe care firma noastra vi le pune la dispozitie.

Tesaturile multiple impregnate cu rasini sintetice ce le confera stabilitate dimensionala si termica, toate tratate antistatic (contra depunerilor de praf), importate in special din comunitatea europeana de la producatori de marca in domeniu, in culori de la alb la negru, ofera o posibilitate larga de alegere a nuantelor ce trebuiesc asortate cu interiorul Dvs.

Materialele textile de tip black-out va permit un control sporit al luminii, patrunderea acesteia in incapere putand fi complet obturata daca acest lucru se doreste. In functie de orientarea lamelelor lumina poate fi dirijata in diverse moduri, controlandu-se si cantitatea de lumina care patrunde.

Montaj in interiorul spaletului

Latimea pentru comanda = se masoara rama geamului.

Inaltimea pentru comanda = se masoara rama geamului.


Montaj pe perete

Latimea pentru comanda = se masoara pervazul geamului.

Inaltimea pentru comanda = se masoara distanta de la pervazul geamului pana unde doriti sa fie prinsa garnisa pe perete.


 Tipuri de actionare

TIP 1:1 TIP 2:1 TIP 3:1 TIP 4:1

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha