Lamele Jaluzele verticale Eden

Disponibilitate: În Stoc
Producător | Distribuitor:

Opţiuni disponibile

Cantitate:

Preț: 2,62 Lei


Pretul afisat e pe o singura lamela la înalțimea introdusă!

Cum se iau masuri la lamele?

Măsurați înalțimea la care doriți să fie realizată lamela, la care se adaugă 4 cm. pentru buzunarul unde vine pusă greutatea. 

Lamele nu vin însoțite de alte accesorii (cum ar greutatati, umerase, garnisa). 

Jaluzelele verticale dau o nota de modernism atat locuintei dumneavoastra cat si biroului, reprezentand un produs polivalent pe care il puteti adapta in functie de preferinte datorita gamei sortimentale variate de materiale textile si culori pe care firma noastra vi le pune la dispozitie.

Tesaturile multiple impregnate cu rasini sintetice ce le confera stabilitate dimensionala si termica, toate tratate antistatic (contra depunerilor de praf), importate in special din comunitatea europeana de la producatori de marca in domeniu, in culori de la alb la negru, ofera o posibilitate larga de alegere a nuantelor ce trebuiesc asortate cu interiorul Dvs.

Materialele textile de tip black-out va permit un control sporit al luminii, patrunderea acesteia in incapere putand fi complet obturata daca acest lucru se doreste. In functie de orientarea lamelelor lumina poate fi dirijata in diverse moduri, controlandu-se si cantitatea de lumina care patrunde.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun