Lichidare de stoc


Tapet AS VILLA ROSSO, model Floral, Superlavabil, Hartie, cod 95928-3

Tapetul este un tip de finisaj decorativ foarte practic, ce nu se va demoda niciodata. Desi este plasat in categoria decorurilor clasice, tapetul se poate integra cu usurinta in orice tip de amenajare interioara, datorita diversitatii de texturi, culori si modele disponibile.Rola de tapet are d..

107,87 Lei

Tapet CONCERTO 2, model BAROC, lavabil, hartie, cod produs 95929-1

Atunci când rafinamentul sudic se unește cu tulpini tradiționale de flori și modelele moderne de damasc, apare ceva complet nou: colecția clasică de tapet "Concerto 2". Nuanțele blânde de bej, crem și roșu nobil oferă o compoziție de nuanțe elegante, care îmbină stilul de viață cu o ambianță modernă..

89,11 Lei

Tapet Mystique Originals, lavabil, vlies, cod 95831-3

Excitant și misterios - seria de tapet "Mystique" te duce într-o călătorie interesantă. Ornamentele clasice, buchetele florale senzuale, dungile extraordinare de bloc și optica împletită sunt un simbol al lumii cu multi-fațete de design. Dimensiune: 10.05 m x 1.06 m Tapetul este un tip de fini..

183,82 Lei

Tapet New Look, lavabil, vlies, cod 32447-2

Tapetul este un tip de finisaj decorativ foarte practic, ce nu se va demoda niciodata. Desi este plasat in categoria decorurilor clasice, tapetul se poate integra cu usurinta in orice tip de amenajare interioara, datorita diversitatii de texturi, culori si modele disponibile. Rola de tapet are dimen..

54,26 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)