Informații despre livrare

Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii.

In general, comenzile plasate si confirmate in intervalul luni - vineri pana in ora 13:00, sunt livrate in termen de 24 de ore de la confirmarea comenzii. Comenzile plasate vineri dupa ora 14:00, sambata si duminica, se vor livra marti. Exceptiile privind termenul de livrare sunt comunicate clientilor prin telefon sau e-mail de catre responsabilul de vanzari. Comenzile pot fi livrate doar pe teritoriul Romaniei.

Confirmarea acceptarii costurilor de livrare se face de catre client si reprezentatul de vanzari SNDECO, prin e-mail sau/si telefonic, indiferent de valoarea comenzii.

Livrarea tuturor comenzilor se face prin firma de curierat DRAGON STAR CURIER, in termen de 24-48 h de la confirmarea comenzii de catre reprezentantul nostru de vanzari. 

1. GRATUIT pentru comenzile mai mari de 250 lei (TVA inclus).

2. Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 250 lei (TVA inclus), se percepe o taxa de transport de 25 lei (TVA inclus). Livrarea se face cu serviciul de curierat rapid DRAGON STAR CURIER .

3. Gratuit - Ridicare din Showroom Mediaș, Șoseaua Sibiului, nr 182 (vis-a-vis de Kaufland)

Durata de livrare

Termenul de livrare este de 2-3 zile lucratoare de la confirmarea comenzii. Datorita conditiilor meteorologice nefavorabile, poate fi posibila intarzierea livrarilor catre anumite destinatii. 

Procesarea comenzilor in perioada sarbatorilor

In perioada sarbatorilor de Paste, de Craciun, a evenimentului Black Friday, precum si pe toata durata altor campanii ale companiei, procesarea unei comenzi precum si livrarea acesteia poate dura intre 2-3 zile lucratoare.