Informații despre livrare

Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii.

In general, comenzile plasate si confirmate in intervalul luni - vineri pana in ora 13:00, sunt livrate in termen de 24 de ore de la confirmarea comenzii. Comenzile plasate vineri dupa ora 14:00, sambata si duminica, se vor livra marti. Exceptiile privind termenul de livrare sunt comunicate clientilor prin telefon sau e-mail de catre responsabilul de vanzari. Comenzile pot fi livrate doar pe teritoriul Romaniei.

Confirmarea acceptarii costurilor de livrare se face de catre client si reprezentatul de vanzari SNDECO, prin e-mail sau/si telefonic, indiferent de valoarea comenzii.

Livrarea tuturor comenzilor se face prin firma de curierat DRAGON STAR CURIER, in termen de 24-48 h de la confirmarea comenzii de catre reprezentantul nostru de vanzari. 

1. GRATUIT pentru comenzile mai mari de 250 lei (TVA inclus).

2. Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 250 lei (TVA inclus), se percepe o taxa de transport de 25 lei (TVA inclus). Livrarea se face cu serviciul de curierat rapid DRAGON STAR CURIER .

3. Gratuit - Ridicare din Showroom Mediaș, Șoseaua Sibiului, nr 182 (vis-a-vis de Kaufland)

Durata de livrare

Termenul de livrare este de 2-3 zile lucratoare de la confirmarea comenzii. Datorita conditiilor meteorologice nefavorabile, poate fi posibila intarzierea livrarilor catre anumite destinatii. 

Procesarea comenzilor in perioada sarbatorilor

In perioada sarbatorilor de Paste, de Craciun, a evenimentului Black Friday, precum si pe toata durata altor campanii ale companiei, procesarea unei comenzi precum si livrarea acesteia poate dura intre 2-3 zile lucratoare. 

Receptia marfii

Recepția trebuie să se facă în prezența reprezentantului transportatorului (al firmei de curierat rapid), în ziua în care Cumpărătorul intră în posesia fizică a Bunului, iar reclamațiile cu privire la starea fizică a produsului, față de caracteristicile sale prezentate în oferta Vânzătorului, se pot face în cel mult 24 de ore de la data recepției, orice reclamație ulterioară nu se va mai lua în considerare de către Vânzător.

Menționăm că acest termen de depunere/transmitere a unei reclamații nu se referă la dreptul Cumpărătorului de a reclama defecțiunile bunului/bunurilor cumpărate în perioada legală de garanție a produsului/produselor achiziționate!