Informații despre livrare

Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii.

In general, comenzile plasate si confirmate in intervalul luni - vineri pana in ora 14:00, sunt livrate in termen de 24 de ore de la confirmarea comenzii. Comenzile plasate vinerea dupa ora 14:00, sambata si duminica, se vor livra marti. Exceptiile privind termenul de livrare sunt comunicate clientilor prin telefon sau e-mail de catre responsabilul de vanzari. Comenzile pot fi livrate doar pe teritoriul Romaniei.

Confirmarea acceptarii costurilor de livrare se face de catre client si reprezentatul de vanzari SNDECO, prin e-mail sau/si telefonic, indiferent de valoarea comenzii.

Livrarea comenzilor se face prin Urgent-Cargus pentru marfurile livrate din Showroom Medias si de la sediul firmei LARIANA si prin Dragon Star pentru marfurile livrate din Depozitul Logistic de la Seica Mica.

1. GRATUIT pentru comenzile mai mari de 250 lei (TVA inclus).

2. Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 250 lei (TVA inclus), se percepe o taxa de transport de 25 lei (TVA inclus). Livrarea se face cu serviciul de curierat rapid URGENT-CARGUS .

3. Gratuit - Ridicare din Showroom Mediaș, Șoseaua Sibiului, nr 182 (vis-a-vis de Kaufland)

Durata de livrare

Termenul de livrare este de 2-3 zile lucratoare de la confirmarea comenzii. Datorita conditiilor meteorologice nefavorabile, poate fi posibila intarzierea livrarilor catre anumite destinatii. 

Procesarea comenzilor in perioada sarbatorilor

In perioada sarbatorilor de Paste, de iarna, a evenimentului Black Friday, precum si pe toata durata altor campanii ale companiei, procesarea unei comenzi precum si livrarea acesteia poate dura intre 2-3 zile lucratoare.