Masute de Cafea


Masuta cafea Ada

Masuta de cafea pentru living Ada prezinta un blat superior de forma ovala fabricat din sticla securizata transparenta de 8mm si finisat pe cant cu mare atentie pentru o senzatie placuta la atingere.Picioarele mesei sunt fabricate din otel cromat, au o forma eleganta si sunt decorate cu esenta ..

299,00 Lei

Masuta cafea Diana alb

Masuta pentru cafea Diana alb ofera functionalitate prin cele doua blaturi fabricate din sticla securizata ce prezinta dimensiuni generoase.Ambele blaturi sunt realizate din sticla dar pentru o utilitate crescuta blatul principal este fabricat din sticla securizata transparenta iar blatul secundar e..

259,00 Lei

Masuta cafea Diana wenge

Masuta pentru cafea Diana wenge ofera functionalitate prin cele doua blaturi fabricate din sticla securizata ce prezinta dimensiuni generoase.Ambele blaturi sunt realizate din sticla dar pentru o utilitate crescuta blatul principal este fabricat din sticla securizata transparenta iar blatul secundar..

259,00 Lei

Masuta cafea Jerome

Masuta de cafea Jerome are un aspect modern si atractiv, asortandu-se perfect intr-un living modern. Cele doua blaturi din sticla securizata au marginile atent finisate si ofera o suprafata generoasa pentru cafeaua prietenilor, semintele sau alunele in timpul unui meci de fotbal sau al unui fil..

279,00 Lei

Masuta cafea Sevilla

Masuta de cafea Sevilla are un aspect modern si atractiv, asortandu-se perfect intr-un living modern. Cele doua blaturi din sticla securizata au marginile atent finisate si ofera o suprafata generoasa pentru cafeaua prietenilor, semintele sau alunele in timpul unui meci de fotbal sau al unui fi..

269,00 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)