Meniu
Coșul tău

Modalități de livrare

Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii și categoria de produse.

1. GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 lei (TVA inclus)  - Fac exceptie categoriile de produse de la punctele 4 si 5.

2. GRATUIT - Ridicare din Showroom Mediaș, Șoseaua Sibiului, nr 182 (vis-a-vis de Kaufland) - valabil pentru toate categoriile de produse

3. TAXA DE TRANSPORT 25 LEI (TVA inclus) -Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 300 lei (TVA inclus). 

4. TAXA DE TRANSPORT 50 LEI-100 LEI (TVA inclus) - la categoria Ferestre PVC - in functie de dimensiunile si de cantitatea comandata.

5. TAXA DE TRANSPORT 100 LEI (TVA inclus) - la urmatoarele categorii: canapele, coltare, usi pvc, usi interior, usi exterior - indiferent de nr. de buc, taxa e aceeasi.

În cazul în care aveți în coș produse din categoriile de la punctul 4. sau 5. plus produse din alte categorii, taxa de transport va fi taxa cea mai mare. (50 lei respectiv 100 lei)

Durata de livrare

Termenul de livrare este de 1-5 zile lucratoare de la confirmarea comenzii. Datorita conditiilor meteorologice nefavorabile, poate fi posibila intarzierea livrarilor catre anumite destinatii.

In perioada sarbatorilor de Paste, de Craciun, a campaniei Black Friday, termenul de livrare poate fi mai mare.

 Livrarea comenzilor pe teritoriul Romaniei se efectueaza prin firma de curierat DRAGON STAR CURIER, in termen de 24-48 ore, in functie de adresa de livrare.

Pentru comenzile care trebuie livrate pe teritoriul altor tari, vom contacta clientul pentru a stabili toate detaliile (adresa de livrare, costul transportului, firma livratoare etc).