Meniu
Coșul tău

Modalități de plată

1. Plata cu CARD DE CREDIT / DEBIT

Platile online pe www.sndeco.ro se pot efectua cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.

Siguranta informatiilor dvs. este garantata de faptul ca PlatiOnline nu stocheaza datele confidentiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel, informatiile dvs. sunt in siguranta.

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dvs. Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele SIEBENBURGISCHES NUGAT SRL


2. PLATA PRIN TRANSFER BANCAR (ORDIN DE PLATA)
La ghiseul bancii sau prin Internet Banking.

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de SNDECO, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari. Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii proformei emise, in contul de mai jos.

Pentru o procesare mai rapida a comenzii dumneavoastra, va rugam sa ne trimiteti documentul care atesta plata efectuata sub forma de poza sau document bancar scanat pe adresa de mail: shop@sndeco.ro.

In cazul persoanelor juridice, pentru a intra in posesia coletului, sunt necesare actul de identitate si stampila firmei sau o imputernicire semnata si stampilata.

 
Nume firma: Siebenburgisches Nugat SRL

Cont lei: RO03 BTRL 0580 1202 D022 37XX, deschis la Banca Transilvania Medias.

Cod unic inregistrare: RO 4150043

Vă rugăm să precizați la detalii plată nr. comenzii pentru care faceți plata!3. PLATA IN RATE CU CARDUL BT 


 

Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti cu cardul STAR de la Banca Transilvania.

Ti-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poti sa platesti in 3 RATE fara dobanda. 

Sunt incluse in programul STAR Card  cardurile de cumparaturi:  STAR Forte,  STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium.

Daca nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplica aici si platile online devin mai simple ca oricand:
Intra pe www.starbt.ro si afla toate avantajele programului STAR.
 0800 80 2273(CARD) Apel gratuit din orice retea nationala, fixa sau mobila

 *8028  Apelabil din orice retea nationala, fixa si mobila
 0264.594.337  Apelabil din orice retea, inclusiv international4. PLATA NUMERAR LA LIVRARE 

Dupa ce ai ales produsele dorite si ai parcurs toti pasii necesari pentru crearea contului, in timpul plasarii comenzii alege modalitatea de plata: "Plata la livrare". 

Optiunea de numerar la livrare (plata ramburs) - poate fi efectuata doar la produsele standard pana la limita de 1.000 lei (TVA inclus). 

Pentru plata cu numerar (ramburs la curier), se va percepe o taxa suplimentara de 10 lei (TVA inclus), reprezentand taxa de procesare a platii cu numerar.
In aceasta perioada, recomandam evitarea contactului cu bancnotele si plata online, fara costuri suplimentare.

Pentru comenzile care conțin produse la dimensiuni personalizate, realizarea produselor se va face doar după confirmarea plății.