Teracota


Semineu NARCISA MARO
Ofertă

Semineu NARCISA MARO

Semineu NARCISA MAROFirma noastra produce si comercializeaza necesarul de cahle pentru obtinerea sobei/ semineului din imagine. Aceasta se poate construi de catre un sobar autorizat, utilizand oricare model de placa si culoare existente in nomenclatorul nostru. Sobele si semineele  din teracot..

4.879,00 Lei

4.579,00 Lei

Soba clasica APAFI CONIAC
Ofertă

Soba clasica APAFI CONIAC

Soba clasica APAFI CONIACFirma noastra produce si comercializeaza necesarul de cahle pentru obtinerea sobei/ semineului din imagine. Aceasta se poate construi de catre un sobar autorizat, utilizand oricare model de placa si culoare existente in nomenclatorul nostru. Sobele si semineele  din te..

3.570,00 Lei

3.249,00 Lei

Soba clasica BAROC
Ofertă

Soba clasica BAROC

Soba clasica BAROCFirma noastra produce si comercializeaza necesarul de cahle pentru obtinerea sobei/ semineului din imagine. Aceasta se poate construi de catre un sobar autorizat, utilizand oricare model de placa si culoare existente in nomenclatorul nostru. Sobele si semineele  din teracota ..

5.288,36 Lei

5.039,00 Lei

Soba clasica CARMIN 1
Ofertă

Soba clasica CARMIN 1

Soba clasica CARMIN 1Firma noastra produce si comercializeaza necesarul de cahle pentru obtinerea sobei/ semineului din imagine. Aceasta se poate construi de catre un sobar autorizat, utilizand oricare model de placa si culoare existente in nomenclatorul nostru. Sobele si semineele  din teraco..

3.227,28 Lei

3.079,99 Lei

Soba clasica COLUMNA
Ofertă

Soba clasica COLUMNA

Soba clasica COLUMNAFirma noastra produce si comercializeaza necesarul de cahle pentru obtinerea sobei/ semineului din imagine. Aceasta se poate construi de catre un sobar autorizat, utilizand oricare model de placa si culoare existente in nomenclatorul nostru. Sobele si semineele  din teracot..

3.927,00 Lei

3.558,99 Lei

Soba clasica COLUMNA FLORAL
Ofertă

Soba clasica COLUMNA FLORAL

Soba clasica COLUMNA FLORALFirma noastra produce si comercializeaza necesarul de cahle pentru obtinerea sobei/ semineului din imagine. Aceasta se poate construi de catre un sobar autorizat, utilizand oricare model de placa si culoare existente in nomenclatorul nostru. Sobele si semineele  din ..

3.927,00 Lei

3.558,99 Lei

Soba clasica FAVORIT ANOTIMP VERDE
Ofertă

Soba clasica FAVORIT ANOTIMP VERDE

Soba clasica FAVORIT ANOTIMP VERDEFirma noastra produce si comercializeaza necesarul de cahle pentru obtinerea sobei/ semineului din imagine. Aceasta se poate construi de catre un sobar autorizat, utilizand oricare model de placa si culoare existente in nomenclatorul nostru. Sobele si semineele&nbs..

3.451,00 Lei

3.178,99 Lei

Soba clasica HERMANNSTADT
Ofertă

Soba clasica HERMANNSTADT

Soba clasica HERMANNSTADTFirma noastra produce si comercializeaza necesarul de cahle pentru obtinerea sobei/ semineului din imagine. Aceasta se poate construi de catre un sobar autorizat, utilizand oricare model de placa si culoare existente in nomenclatorul nostru. Sobele si semineele  din te..

4.060,28 Lei

3.751,00 Lei

Soba clasica IMPERIAL
Ofertă

Soba clasica IMPERIAL

Soba clasica IMPERIALFirma noastra produce si comercializeaza necesarul de cahle pentru obtinerea sobei/ semineului din imagine. Aceasta se poate construi de catre un sobar autorizat, utilizand oricare model de placa si culoare existente in nomenclatorul nostru. Sobele si semineele  din teraco..

3.843,70 Lei

3.575,00 Lei

Soba clasica MEDIAS
Ofertă

Soba clasica MEDIAS

Soba clasica MEDIASFirma noastra produce si comercializeaza necesarul de cahle pentru obtinerea sobei/ semineului din imagine. Aceasta se poate construi de catre un sobar autorizat, utilizand oricare model de placa si culoare existente in nomenclatorul nostru. Sobele si semineele  din teracota..

3.808,00 Lei

3.618,99 Lei

Soba clasica MICHELLE
Ofertă

Soba clasica MICHELLE

Soba clasica MICHELLEFirma noastra produce si comercializeaza necesarul de cahle pentru obtinerea sobei/ semineului din imagine. Aceasta se poate construi de catre un sobar autorizat, utilizand oricare model de placa si culoare existente in nomenclatorul nostru. Sobele si semineele  din teraco..

5.426,40 Lei

5.027,00 Lei

Soba clasica PALTINIS
Ofertă

Soba clasica PALTINIS

Soba clasica PALTINISFirma noastra produce si comercializeaza necesarul de cahle pentru obtinerea sobei/ semineului din imagine. Aceasta se poate construi de catre un sobar autorizat, utilizand oricare model de placa si culoare existente in nomenclatorul nostru. Sobele si semineele  din teraco..

3.391,50 Lei

3.099,00 Lei

Afişare 1 - 12 din 28 (3 pagini)