Teracota


Semineu NARCISA MARO, termen livrare 6-8 saptamani, dupa plata avans 50%

Semineu NARCISA MAROFirma noastra produce si comercializeaza necesarul de cahle pentru obtinerea sobei/ semineului din imagine. Aceasta se poate construi de catre un sobar autorizat, utilizand oricare model de placa si culoare existente in nomenclatorul nostru. Sobele si semineele  din teracot..

8.775,00 Lei

Soba clasica APAFI CONIAC, termen livrare 6-8 saptamani, dupa plata avans 50%

Soba clasica APAFI CONIACFirma noastra produce si comercializeaza necesarul de cahle pentru obtinerea sobei/ semineului din imagine. Aceasta se poate construi de catre un sobar autorizat, utilizand oricare model de placa si culoare existente in nomenclatorul nostru. Sobele si semineele  din te..

5.935,01 Lei

Soba clasica BAROC, termen livrare 6-8 saptamani, dupa plata avans 50%

Soba clasica BAROCFirma noastra produce si comercializeaza necesarul de cahle pentru obtinerea sobei/ semineului din imagine. Aceasta se poate construi de catre un sobar autorizat, utilizand oricare model de placa si culoare existente in nomenclatorul nostru. Sobele si semineele  din teracota ..

9.438,00 Lei

Soba clasica CARMIN 1, termen livrare 6-8 saptamani, dupa plata avans 50%

Soba clasica CARMIN 1Firma noastra produce si comercializeaza necesarul de cahle pentru obtinerea sobei/ semineului din imagine. Aceasta se poate construi de catre un sobar autorizat, utilizand oricare model de placa si culoare existente in nomenclatorul nostru. Sobele si semineele  din teraco..

6.793,00 Lei

Soba clasica CARMIN 2 termen livrare 6-8 saptamani, dupa plata avans 50%

Soba personalizata, CARMIN 2Firma noastra produce si comercializeaza necesarul de cahle pentru obtinerea sobei/ semineului din imagine. Aceasta se poate construi de catre un sobar autorizat, utilizand oricare model de placa si culoare existente in nomenclatorul nostru. Sobele si semineele  din..

6.649,99 Lei

Soba clasica COLUMNA FLORAL, termen livrare 6-8 saptamani, dupa plata avans 50%

Soba clasica COLUMNA FLORALFirma noastra produce si comercializeaza necesarul de cahle pentru obtinerea sobei/ semineului din imagine. Aceasta se poate construi de catre un sobar autorizat, utilizand oricare model de placa si culoare existente in nomenclatorul nostru. Sobele si semineele  din ..

7.651,00 Lei

Soba clasica COLUMNA, termen livrare 6-8 saptamani, dupa plata avans 50%

Soba clasica COLUMNAFirma noastra produce si comercializeaza necesarul de cahle pentru obtinerea sobei/ semineului din imagine. Aceasta se poate construi de catre un sobar autorizat, utilizand oricare model de placa si culoare existente in nomenclatorul nostru. Sobele si semineele  din teracot..

7.651,00 Lei

Soba clasica FAVORIT ANOTIMP VERDE, termen livrare 6-8 saptamani, dupa plata avans 50%

Soba clasica FAVORIT ANOTIMP VERDEFirma noastra produce si comercializeaza necesarul de cahle pentru obtinerea sobei/ semineului din imagine. Aceasta se poate construi de catre un sobar autorizat, utilizand oricare model de placa si culoare existente in nomenclatorul nostru. Sobele si semineele&nbs..

5.505,00 Lei

Soba clasica HERMANNSTADT, termen livrare 6-8 saptamani, dupa plata avans 50%

Soba clasica HERMANNSTADTFirma noastra produce si comercializeaza necesarul de cahle pentru obtinerea sobei/ semineului din imagine. Aceasta se poate construi de catre un sobar autorizat, utilizand oricare model de placa si culoare existente in nomenclatorul nostru. Sobele si semineele  din te..

6.793,00 Lei

Soba clasica IMPERIAL, termen livrare 6-8 saptamani, dupa plata avans 50%

Soba clasica IMPERIALFirma noastra produce si comercializeaza necesarul de cahle pentru obtinerea sobei/ semineului din imagine. Aceasta se poate construi de catre un sobar autorizat, utilizand oricare model de placa si culoare existente in nomenclatorul nostru. Sobele si semineele  din teraco..

6.435,00 Lei

Soba clasica MEDIAS, termen livrare 6-8 saptamani, dupa plata avans 50%

Soba clasica MEDIASFirma noastra produce si comercializeaza necesarul de cahle pentru obtinerea sobei/ semineului din imagine. Aceasta se poate construi de catre un sobar autorizat, utilizand oricare model de placa si culoare existente in nomenclatorul nostru. Sobele si semineele  din teracota..

6.507,00 Lei

Soba clasica MICHELLE, termen livrare 6-8 saptamani, dupa plata avans 50%

Soba clasica MICHELLEFirma noastra produce si comercializeaza necesarul de cahle pentru obtinerea sobei/ semineului din imagine. Aceasta se poate construi de catre un sobar autorizat, utilizand oricare model de placa si culoare existente in nomenclatorul nostru. Sobele si semineele  din teraco..

9.081,00 Lei

Soba clasica PALTINIS, termen livrare 6-8 saptamani, dupa plata avans 50%

Soba clasica PALTINISFirma noastra produce si comercializeaza necesarul de cahle pentru obtinerea sobei/ semineului din imagine. Aceasta se poate construi de catre un sobar autorizat, utilizand oricare model de placa si culoare existente in nomenclatorul nostru. Sobele si semineele  din teraco..

5.649,00 Lei

Soba clasica POIANA, termen livrare 6-8 saptamani, dupa plata avans 50%

 Soba clasica POIANAFirma noastra produce si comercializeaza necesarul de cahle pentru obtinerea sobei/ semineului din imagine. Aceasta se poate construi de catre un sobar autorizat, utilizand oricare model de placa si culoare existente in nomenclatorul nostru. Sobele si semineele  din te..

8.008,00 Lei

Soba clasica RAPSODIA, termen livrare 6-8 saptamani, dupa plata avans 50%

Soba clasica RAPSODIAFirma noastra produce si comercializeaza necesarul de cahle pentru obtinerea sobei/ semineului din imagine. Aceasta se poate construi de catre un sobar autorizat, utilizand oricare model de placa si culoare existente in nomenclatorul nostru. Sobele si semineele  din teraco..

7.221,00 Lei

Soba clasica RASNOV, termen livrare 6-8 saptamani, dupa plata avans 50%

Soba clasica RASNOVFirma noastra produce si comercializeaza necesarul de cahle pentru obtinerea sobei/ semineului din imagine. Aceasta se poate construi de catre un sobar autorizat, utilizand oricare model de placa si culoare existente in nomenclatorul nostru. Sobele si semineele  din ter..

9.724,00 Lei

Soba clasica RUSTIC termen livrare 6-8 saptamani, dupa plata avans 50%

Soba personalizata, RUSTICFirma noastra produce si comercializeaza necesarul de cahle pentru obtinerea sobei/ semineului din imagine. Aceasta se poate construi de catre un sobar autorizat, utilizand oricare model de placa si culoare existente in nomenclatorul nostru. Sobele si semineele  din t..

4.576,00 Lei

Soba clasica SAXONE MARO, termen livrare 6-8 saptamani, dupa plata avans 50%

Soba clasica SAXONE MARO Firma noastra produce si comercializeaza necesarul de cahle pentru obtinerea sobei/ semineului din imagine. Aceasta se poate construi de catre un sobar autorizat, utilizand oricare model de placa si culoare existente in nomenclatorul nostru. Sobele si semineele  d..

11.225,00 Lei

Soba clasica SAXONE OCRU, termen livrare 6-8 saptamani, dupa plata avans 50%

Soba clasica SAXONE OCRUFirma noastra produce si comercializeaza necesarul de cahle pentru obtinerea sobei/ semineului din imagine. Aceasta se poate construi de catre un sobar autorizat, utilizand oricare model de placa si culoare existente in nomenclatorul nostru. Sobele si semineele  din ter..

9.438,00 Lei

Soba clasica SIMPLEX, termen livrare 6-8 saptamani, dupa plata avans 50%

Soba clasica SIMPLEXFirma noastra produce si comercializeaza necesarul de cahle pentru obtinerea sobei/ semineului din imagine. Aceasta se poate construi de catre un sobar autorizat, utilizand oricare model de placa si culoare existente in nomenclatorul nostru. Sobele si semineele  din teracot..

6.650,01 Lei

Soba clasica UTIL, termen livrare 6-8 saptamani, dupa plata avans 50%

Soba clasica UTILFirma noastra produce si comercializeaza necesarul de cahle pentru obtinerea sobei/ semineului din imagine. Aceasta se poate construi de catre un sobar autorizat, utilizand oricare model de placa si culoare existente in nomenclatorul nostru. Sobele si semineele  din teracota s..

6.220,00 Lei

Soba personalizata APAFI termen livrare 6-8 saptamani, dupa plata avans 50%

Soba personalizata,APAFIFirma noastra produce si comercializeaza necesarul de cahle pentru obtinerea sobei/ semineului din imagine. Aceasta se poate construi de catre un sobar autorizat, utilizand oricare model de placa si culoare existente in nomenclatorul nostru. Sobele si semineele  din ter..

7.936,00 Lei

Soba personalizata FRONTON BAROC, termen livrare 6-8 saptamani, dupa plata avans 50%

Soba personalizata FRONTON BAROCFirma noastra produce si comercializeaza necesarul de cahle pentru obtinerea sobei/ semineului din imagine. Aceasta se poate construi de catre un sobar autorizat, utilizand oricare model de placa si culoare existente in nomenclatorul nostru. Sobele si semineele ..

8.937,99 Lei

Soba personalizata GOTHIC, termen livrare 6-8 saptamani, dupa plata avans 50%

Soba personalizata GOTHICFirma noastra produce si comercializeaza necesarul de cahle pentru obtinerea sobei/ semineului din imagine. Aceasta se poate construi de catre un sobar autorizat, utilizand oricare model de placa si culoare existente in nomenclatorul nostru. Sobele si semineele  din te..

21.307,00 Lei

Soba personalizata GRIGORESCU termen livrare 6-8 saptamani, dupa plata avans 50%

Soba personalizata, GRIGORESCUFirma noastra produce si comercializeaza necesarul de cahle pentru obtinerea sobei/ semineului din imagine. Aceasta se poate construi de catre un sobar autorizat, utilizand oricare model de placa si culoare existente in nomenclatorul nostru. Sobele si semineele&nb..

10.153,00 Lei

Soba personalizata NORDIK, termen livrare 6-8 saptamani, dupa plata avans 50%

Soba personalizata NORDIKFirma noastra produce si comercializeaza necesarul de cahle pentru obtinerea sobei/ semineului din imagine. Aceasta se poate construi de catre un sobar autorizat, utilizand oricare model de placa si culoare existente in nomenclatorul nostru. Sobele si semineele  din te..

7.007,01 Lei

Soba personalizata REGAL, termen livrare 6-8 saptamani, dupa plata avans 50%

Soba personalizata REGALFirma noastra produce si comercializeaza necesarul de cahle pentru obtinerea sobei/ semineului din imagine. Aceasta se poate construi de catre un sobar autorizat, utilizand oricare model de placa si culoare existente in nomenclatorul nostru. Sobele si semineele  din ter..

8.651,00 Lei

Soba traditionala CASTEL, termen livrare 6-8 saptamani, dupa plata avans 50%

Soba traditionala, CASTELFirma noastra produce si comercializeaza necesarul de cahle pentru obtinerea sobei/ semineului din imagine. Aceasta se poate construi de catre un sobar autorizat, utilizand oricare model de placa si culoare existente in nomenclatorul nostru. Sobele si semineele  din te..

6.220,00 Lei

Soba traditionala KLAUSENBURG, termen livrare 6-8 saptamani, dupa plata avans 50%

Soba traditionala KLAUSENBURGFirma noastra produce si comercializeaza necesarul de cahle pentru obtinerea sobei/ semineului din imagine. Aceasta se poate construi de catre un sobar autorizat, utilizand oricare model de placa si culoare existente in nomenclatorul nostru.Sobele si semineele  din ..

8.651,00 Lei

Soba traditionala LISA, termen livrare 6-8 saptamani, dupa plata avans 50%

Soba traditionala LISAFirma noastra produce si comercializeaza necesarul de cahle pentru obtinerea sobei/ semineului din imagine. Aceasta se poate construi de catre un sobar autorizat, utilizand oricare model de placa si culoare existente in nomenclatorul nostru.Sobele si semineele  din teracot..

9.796,00 Lei

Soba traditionala SAXONE, termen livrare 6-8 saptamani, dupa plata avans 50%

Soba traditionala SAXONEFirma noastra produce si comercializeaza necesarul de cahle pentru obtinerea sobei/ semineului din imagine. Aceasta se poate construi de catre un sobar autorizat, utilizand oricare model de placa si culoare existente in nomenclatorul nostru.Sobele si semineele  din terac..

11.940,00 Lei
Afişare 1 - 31 din 31 (1 pagini)