Teracota


Semineu NARCISA MARO
Ofertă

Semineu NARCISA MARO

Semineu NARCISA MAROFirma noastra produce si comercializeaza necesarul de cahle pentru obtinerea sobei/ semineului din imagine. Aceasta se poate construi de catre un sobar autorizat, utilizand oricare model de placa si culoare existente in nomenclatorul nostru. Sobele si semineele  din teracot..

4.879,00 Lei

4.579,00 Lei

Soba clasica APAFI CONIAC
Ofertă

Soba clasica APAFI CONIAC

Soba clasica APAFI CONIACFirma noastra produce si comercializeaza necesarul de cahle pentru obtinerea sobei/ semineului din imagine. Aceasta se poate construi de catre un sobar autorizat, utilizand oricare model de placa si culoare existente in nomenclatorul nostru. Sobele si semineele  din te..

3.570,00 Lei

3.249,00 Lei

Soba clasica BAROC
Ofertă

Soba clasica BAROC

Soba clasica BAROCFirma noastra produce si comercializeaza necesarul de cahle pentru obtinerea sobei/ semineului din imagine. Aceasta se poate construi de catre un sobar autorizat, utilizand oricare model de placa si culoare existente in nomenclatorul nostru. Sobele si semineele  din teracota ..

5.288,36 Lei

5.039,00 Lei

Soba clasica CARMIN 1
Ofertă

Soba clasica CARMIN 1

Soba clasica CARMIN 1Firma noastra produce si comercializeaza necesarul de cahle pentru obtinerea sobei/ semineului din imagine. Aceasta se poate construi de catre un sobar autorizat, utilizand oricare model de placa si culoare existente in nomenclatorul nostru. Sobele si semineele  din teraco..

3.227,28 Lei

3.079,99 Lei

Soba clasica COLUMNA
Ofertă

Soba clasica COLUMNA

Soba clasica COLUMNAFirma noastra produce si comercializeaza necesarul de cahle pentru obtinerea sobei/ semineului din imagine. Aceasta se poate construi de catre un sobar autorizat, utilizand oricare model de placa si culoare existente in nomenclatorul nostru. Sobele si semineele  din teracot..

3.927,00 Lei

3.558,99 Lei

Soba clasica COLUMNA FLORAL
Ofertă

Soba clasica COLUMNA FLORAL

Soba clasica COLUMNA FLORALFirma noastra produce si comercializeaza necesarul de cahle pentru obtinerea sobei/ semineului din imagine. Aceasta se poate construi de catre un sobar autorizat, utilizand oricare model de placa si culoare existente in nomenclatorul nostru. Sobele si semineele  din ..

3.927,00 Lei

3.558,99 Lei

Soba clasica FAVORIT ANOTIMP VERDE
Ofertă

Soba clasica FAVORIT ANOTIMP VERDE

Soba clasica FAVORIT ANOTIMP VERDEFirma noastra produce si comercializeaza necesarul de cahle pentru obtinerea sobei/ semineului din imagine. Aceasta se poate construi de catre un sobar autorizat, utilizand oricare model de placa si culoare existente in nomenclatorul nostru. Sobele si semineele&nbs..

3.451,00 Lei

3.178,99 Lei

Soba clasica HERMANNSTADT
Ofertă

Soba clasica HERMANNSTADT

Soba clasica HERMANNSTADTFirma noastra produce si comercializeaza necesarul de cahle pentru obtinerea sobei/ semineului din imagine. Aceasta se poate construi de catre un sobar autorizat, utilizand oricare model de placa si culoare existente in nomenclatorul nostru. Sobele si semineele  din te..

4.060,28 Lei

3.751,00 Lei

Soba clasica IMPERIAL
Ofertă

Soba clasica IMPERIAL

Soba clasica IMPERIALFirma noastra produce si comercializeaza necesarul de cahle pentru obtinerea sobei/ semineului din imagine. Aceasta se poate construi de catre un sobar autorizat, utilizand oricare model de placa si culoare existente in nomenclatorul nostru. Sobele si semineele  din teraco..

3.843,70 Lei

3.575,00 Lei

Soba clasica MEDIAS
Ofertă

Soba clasica MEDIAS

Soba clasica MEDIASFirma noastra produce si comercializeaza necesarul de cahle pentru obtinerea sobei/ semineului din imagine. Aceasta se poate construi de catre un sobar autorizat, utilizand oricare model de placa si culoare existente in nomenclatorul nostru. Sobele si semineele  din teracota..

3.808,00 Lei

3.618,99 Lei

Soba clasica MICHELLE
Ofertă

Soba clasica MICHELLE

Soba clasica MICHELLEFirma noastra produce si comercializeaza necesarul de cahle pentru obtinerea sobei/ semineului din imagine. Aceasta se poate construi de catre un sobar autorizat, utilizand oricare model de placa si culoare existente in nomenclatorul nostru. Sobele si semineele  din teraco..

5.426,40 Lei

5.027,00 Lei

Soba clasica PALTINIS
Ofertă

Soba clasica PALTINIS

Soba clasica PALTINISFirma noastra produce si comercializeaza necesarul de cahle pentru obtinerea sobei/ semineului din imagine. Aceasta se poate construi de catre un sobar autorizat, utilizand oricare model de placa si culoare existente in nomenclatorul nostru. Sobele si semineele  din teraco..

3.391,50 Lei

3.099,00 Lei

Soba clasica POIANA
Ofertă

Soba clasica POIANA

 Soba clasica POIANAFirma noastra produce si comercializeaza necesarul de cahle pentru obtinerea sobei/ semineului din imagine. Aceasta se poate construi de catre un sobar autorizat, utilizand oricare model de placa si culoare existente in nomenclatorul nostru. Sobele si semineele  din te..

4.724,30 Lei

4.421,99 Lei

Soba clasica RAPSODIA
Ofertă

Soba clasica RAPSODIA

Soba clasica RAPSODIAFirma noastra produce si comercializeaza necesarul de cahle pentru obtinerea sobei/ semineului din imagine. Aceasta se poate construi de catre un sobar autorizat, utilizand oricare model de placa si culoare existente in nomenclatorul nostru. Sobele si semineele  din teraco..

3.486,70 Lei

3.245,00 Lei

Soba clasica RASNOV
Ofertă

Soba clasica RASNOV

Soba clasica RASNOVFirma noastra produce si comercializeaza necesarul de cahle pentru obtinerea sobei/ semineului din imagine. Aceasta se poate construi de catre un sobar autorizat, utilizand oricare model de placa si culoare existente in nomenclatorul nostru. Sobele si semineele  din ter..

5.191,97 Lei

4.796,00 Lei

Soba clasica SAXONE MARO
Ofertă

Soba clasica SAXONE MARO

Soba clasica SAXONE MARO Firma noastra produce si comercializeaza necesarul de cahle pentru obtinerea sobei/ semineului din imagine. Aceasta se poate construi de catre un sobar autorizat, utilizand oricare model de placa si culoare existente in nomenclatorul nostru. Sobele si semineele  d..

6.545,00 Lei

6.236,99 Lei

Soba clasica SAXONE OCRU
Ofertă

Soba clasica SAXONE OCRU

Soba clasica SAXONE OCRUFirma noastra produce si comercializeaza necesarul de cahle pentru obtinerea sobei/ semineului din imagine. Aceasta se poate construi de catre un sobar autorizat, utilizand oricare model de placa si culoare existente in nomenclatorul nostru. Sobele si semineele  din ter..

5.153,89 Lei

4.818,00 Lei

Soba clasica SIMPLEX
Ofertă

Soba clasica SIMPLEX

Soba clasica SIMPLEXFirma noastra produce si comercializeaza necesarul de cahle pentru obtinerea sobei/ semineului din imagine. Aceasta se poate construi de catre un sobar autorizat, utilizand oricare model de placa si culoare existente in nomenclatorul nostru. Sobele si semineele  din teracot..

3.938,90 Lei

3.663,00 Lei

Soba clasica UTIL
Ofertă

Soba clasica UTIL

Soba clasica UTILFirma noastra produce si comercializeaza necesarul de cahle pentru obtinerea sobei/ semineului din imagine. Aceasta se poate construi de catre un sobar autorizat, utilizand oricare model de placa si culoare existente in nomenclatorul nostru. Sobele si semineele  din teracota s..

2.510,90 Lei

2.189,99 Lei

Soba personalizata  APAFI
Ofertă

Soba personalizata APAFI

Soba personalizata  APAFIFirma noastra produce si comercializeaza necesarul de cahle pentru obtinerea sobei/ semineului din imagine. Aceasta se poate construi de catre un sobar autorizat, utilizand oricare model de placa si culoare existente in nomenclatorul nostru. Sobele si semineele  d..

4.498,20 Lei

4.190,99 Lei

Soba personalizata FRONTON BAROC
Ofertă

Soba personalizata FRONTON BAROC

Soba personalizata FRONTON BAROCFirma noastra produce si comercializeaza necesarul de cahle pentru obtinerea sobei/ semineului din imagine. Aceasta se poate construi de catre un sobar autorizat, utilizand oricare model de placa si culoare existente in nomenclatorul nostru. Sobele si semineele ..

4.902,80 Lei

4.620,00 Lei

Soba personalizata GOTHIC
Ofertă

Soba personalizata GOTHIC

Soba personalizata GOTHICFirma noastra produce si comercializeaza necesarul de cahle pentru obtinerea sobei/ semineului din imagine. Aceasta se poate construi de catre un sobar autorizat, utilizand oricare model de placa si culoare existente in nomenclatorul nostru. Sobele si semineele  din te..

12.138,00 Lei

11.857,99 Lei

Soba personalizata NORDIK
Ofertă

Soba personalizata NORDIK

Soba personalizata NORDIKFirma noastra produce si comercializeaza necesarul de cahle pentru obtinerea sobei/ semineului din imagine. Aceasta se poate construi de catre un sobar autorizat, utilizand oricare model de placa si culoare existente in nomenclatorul nostru. Sobele si semineele  din te..

4.403,00 Lei

4.048,00 Lei

Soba personalizata REGAL
Ofertă

Soba personalizata REGAL

Soba personalizata REGALFirma noastra produce si comercializeaza necesarul de cahle pentru obtinerea sobei/ semineului din imagine. Aceasta se poate construi de catre un sobar autorizat, utilizand oricare model de placa si culoare existente in nomenclatorul nostru. Sobele si semineele  din ter..

5.117,00 Lei

4.829,00 Lei

Soba traditionala CASTEL
Ofertă

Soba traditionala CASTEL

Soba traditionala, CASTELFirma noastra produce si comercializeaza necesarul de cahle pentru obtinerea sobei/ semineului din imagine. Aceasta se poate construi de catre un sobar autorizat, utilizand oricare model de placa si culoare existente in nomenclatorul nostru. Sobele si semineele  din te..

4.060,28 Lei

3.739,99 Lei

Soba traditionala KLAUSENBURG
Ofertă

Soba traditionala KLAUSENBURG

Soba traditionala KLAUSENBURGFirma noastra produce si comercializeaza necesarul de cahle pentru obtinerea sobei/ semineului din imagine. Aceasta se poate construi de catre un sobar autorizat, utilizand oricare model de placa si culoare existente in nomenclatorul nostru.Sobele si semineele  din ..

5.414,50 Lei

5.203,00 Lei

Soba traditionala LISA
Ofertă

Soba traditionala LISA

Soba traditionala LISAFirma noastra produce si comercializeaza necesarul de cahle pentru obtinerea sobei/ semineului din imagine. Aceasta se poate construi de catre un sobar autorizat, utilizand oricare model de placa si culoare existente in nomenclatorul nostru.Sobele si semineele  din teracot..

6.069,00 Lei

5.885,00 Lei

Soba traditionala SAXONE
Ofertă

Soba traditionala SAXONE

Soba traditionala SAXONEFirma noastra produce si comercializeaza necesarul de cahle pentru obtinerea sobei/ semineului din imagine. Aceasta se poate construi de catre un sobar autorizat, utilizand oricare model de placa si culoare existente in nomenclatorul nostru.Sobele si semineele  din terac..

7.437,50 Lei

7.260,00 Lei

Afişare 1 - 28 din 28 (1 pagini)