Sobe personalizate


Soba personalizata APAFI termen livrare 6-8 saptamani, dupa plata avans 50%

Soba personalizata,APAFIFirma noastra produce si comercializeaza necesarul de cahle pentru obtinerea sobei/ semineului din imagine. Aceasta se poate construi de catre un sobar autorizat, utilizand oricare model de placa si culoare existente in nomenclatorul nostru. Sobele si semineele  din ter..

7.936,00 Lei

Soba personalizata FRONTON BAROC, termen livrare 6-8 saptamani, dupa plata avans 50%

Soba personalizata FRONTON BAROCFirma noastra produce si comercializeaza necesarul de cahle pentru obtinerea sobei/ semineului din imagine. Aceasta se poate construi de catre un sobar autorizat, utilizand oricare model de placa si culoare existente in nomenclatorul nostru. Sobele si semineele ..

8.937,99 Lei

Soba personalizata GOTHIC, termen livrare 6-8 saptamani, dupa plata avans 50%

Soba personalizata GOTHICFirma noastra produce si comercializeaza necesarul de cahle pentru obtinerea sobei/ semineului din imagine. Aceasta se poate construi de catre un sobar autorizat, utilizand oricare model de placa si culoare existente in nomenclatorul nostru. Sobele si semineele  din te..

21.307,00 Lei

Soba personalizata GRIGORESCU termen livrare 6-8 saptamani, dupa plata avans 50%

Soba personalizata, GRIGORESCUFirma noastra produce si comercializeaza necesarul de cahle pentru obtinerea sobei/ semineului din imagine. Aceasta se poate construi de catre un sobar autorizat, utilizand oricare model de placa si culoare existente in nomenclatorul nostru. Sobele si semineele&nb..

10.153,00 Lei

Soba personalizata NORDIK, termen livrare 6-8 saptamani, dupa plata avans 50%

Soba personalizata NORDIKFirma noastra produce si comercializeaza necesarul de cahle pentru obtinerea sobei/ semineului din imagine. Aceasta se poate construi de catre un sobar autorizat, utilizand oricare model de placa si culoare existente in nomenclatorul nostru. Sobele si semineele  din te..

7.007,01 Lei

Soba personalizata REGAL, termen livrare 6-8 saptamani, dupa plata avans 50%

Soba personalizata REGALFirma noastra produce si comercializeaza necesarul de cahle pentru obtinerea sobei/ semineului din imagine. Aceasta se poate construi de catre un sobar autorizat, utilizand oricare model de placa si culoare existente in nomenclatorul nostru. Sobele si semineele  din ter..

8.651,00 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)