Sobe personalizate


Soba personalizata  APAFI
Ofertă

Soba personalizata APAFI

Soba personalizata  APAFIFirma noastra produce si comercializeaza necesarul de cahle pentru obtinerea sobei/ semineului din imagine. Aceasta se poate construi de catre un sobar autorizat, utilizand oricare model de placa si culoare existente in nomenclatorul nostru. Sobele si semineele  d..

4.498,20 Lei

4.190,99 Lei

Soba personalizata FRONTON BAROC
Ofertă

Soba personalizata FRONTON BAROC

Soba personalizata FRONTON BAROCFirma noastra produce si comercializeaza necesarul de cahle pentru obtinerea sobei/ semineului din imagine. Aceasta se poate construi de catre un sobar autorizat, utilizand oricare model de placa si culoare existente in nomenclatorul nostru. Sobele si semineele ..

4.902,80 Lei

4.620,00 Lei

Soba personalizata GOTHIC
Ofertă

Soba personalizata GOTHIC

Soba personalizata GOTHICFirma noastra produce si comercializeaza necesarul de cahle pentru obtinerea sobei/ semineului din imagine. Aceasta se poate construi de catre un sobar autorizat, utilizand oricare model de placa si culoare existente in nomenclatorul nostru. Sobele si semineele  din te..

12.138,00 Lei

11.857,99 Lei

Soba personalizata NORDIK
Ofertă

Soba personalizata NORDIK

Soba personalizata NORDIKFirma noastra produce si comercializeaza necesarul de cahle pentru obtinerea sobei/ semineului din imagine. Aceasta se poate construi de catre un sobar autorizat, utilizand oricare model de placa si culoare existente in nomenclatorul nostru. Sobele si semineele  din te..

4.403,00 Lei

4.048,00 Lei

Soba personalizata REGAL
Ofertă

Soba personalizata REGAL

Soba personalizata REGALFirma noastra produce si comercializeaza necesarul de cahle pentru obtinerea sobei/ semineului din imagine. Aceasta se poate construi de catre un sobar autorizat, utilizand oricare model de placa si culoare existente in nomenclatorul nostru. Sobele si semineele  din ter..

5.117,00 Lei

4.829,00 Lei

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)