Sobe traditionale


Soba traditionala CASTEL
Ofertă

Soba traditionala CASTEL

Soba traditionala, CASTELFirma noastra produce si comercializeaza necesarul de cahle pentru obtinerea sobei/ semineului din imagine. Aceasta se poate construi de catre un sobar autorizat, utilizand oricare model de placa si culoare existente in nomenclatorul nostru. Sobele si semineele  din te..

4.060,28 Lei

3.739,99 Lei

Soba traditionala KLAUSENBURG
Ofertă

Soba traditionala KLAUSENBURG

Soba traditionala KLAUSENBURGFirma noastra produce si comercializeaza necesarul de cahle pentru obtinerea sobei/ semineului din imagine. Aceasta se poate construi de catre un sobar autorizat, utilizand oricare model de placa si culoare existente in nomenclatorul nostru.Sobele si semineele  din ..

5.414,50 Lei

5.203,00 Lei

Soba traditionala LISA
Ofertă

Soba traditionala LISA

Soba traditionala LISAFirma noastra produce si comercializeaza necesarul de cahle pentru obtinerea sobei/ semineului din imagine. Aceasta se poate construi de catre un sobar autorizat, utilizand oricare model de placa si culoare existente in nomenclatorul nostru.Sobele si semineele  din teracot..

6.069,00 Lei

5.885,00 Lei

Soba traditionala SAXONE
Ofertă

Soba traditionala SAXONE

Soba traditionala SAXONEFirma noastra produce si comercializeaza necesarul de cahle pentru obtinerea sobei/ semineului din imagine. Aceasta se poate construi de catre un sobar autorizat, utilizand oricare model de placa si culoare existente in nomenclatorul nostru.Sobele si semineele  din terac..

7.437,50 Lei

7.260,00 Lei

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)