Sobe traditionale


Soba traditionala CASTEL, termen livrare 6-8 saptamani, dupa plata avans 50%

Soba traditionala, CASTELFirma noastra produce si comercializeaza necesarul de cahle pentru obtinerea sobei/ semineului din imagine. Aceasta se poate construi de catre un sobar autorizat, utilizand oricare model de placa si culoare existente in nomenclatorul nostru. Sobele si semineele  din te..

6.220,00 Lei

Soba traditionala KLAUSENBURG, termen livrare 6-8 saptamani, dupa plata avans 50%

Soba traditionala KLAUSENBURGFirma noastra produce si comercializeaza necesarul de cahle pentru obtinerea sobei/ semineului din imagine. Aceasta se poate construi de catre un sobar autorizat, utilizand oricare model de placa si culoare existente in nomenclatorul nostru.Sobele si semineele  din ..

8.651,00 Lei

Soba traditionala LISA, termen livrare 6-8 saptamani, dupa plata avans 50%

Soba traditionala LISAFirma noastra produce si comercializeaza necesarul de cahle pentru obtinerea sobei/ semineului din imagine. Aceasta se poate construi de catre un sobar autorizat, utilizand oricare model de placa si culoare existente in nomenclatorul nostru.Sobele si semineele  din teracot..

9.796,00 Lei

Soba traditionala SAXONE, termen livrare 6-8 saptamani, dupa plata avans 50%

Soba traditionala SAXONEFirma noastra produce si comercializeaza necesarul de cahle pentru obtinerea sobei/ semineului din imagine. Aceasta se poate construi de catre un sobar autorizat, utilizand oricare model de placa si culoare existente in nomenclatorul nostru.Sobele si semineele  din terac..

11.940,00 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)