Canapele


Canapea extensibila Dana - 3 locuri
Ofertă

Canapea extensibila Dana - 3 locuri

Canapeaua Dana poate satisface cu usurinta atat nevoile practice, precum si cele de natura estetica.Este o piesa de mobilier moderna, cu functionalitate pentru sedere, relaxare, dormit si depozitare.Este o canapea extensibila, prevazuta cu o lada pentru depozitarea lenjeriei. Se extinde cu usurinta,..

1.750,35 Lei

1.499,00 Lei

Canapea extensibila Maria
Ofertă

Canapea extensibila Maria

Canapeaua Maria poate satisface cu usurinta atat nevoile practice, precum si cele de natura estetica. Este o piesa de mobilier moderna, cu functionalitate pentru sedere, relaxare, dormit si depozitare. Este o canapea extensibila, prevazuta cu o lada pentru depozitarea lenjeriei. Se extinde cu usurin..

1.699,00 Lei

1.559,00 Lei

Canapea extensibila Moritz
Ofertă

Canapea extensibila Moritz

Canapeaua Moritz poate satisface cu usurinta atat nevoile practice, precum si cele de natura estetica.Este o piesa de mobilier moderna, cu functionalitate pentru sedere, relaxare, dormit si depozitare.Este o canapea extensibila, prevazuta cu o lada pentru depozitarea lenjeriei. Se extinde cu usurint..

1.750,00 Lei

1.499,00 Lei

Canapea extensibila Ulla
Ofertă

Canapea extensibila Ulla

Canapeaua Ulla poate satisface cu usurinta atat nevoile practice, precum si cele de natura estetica.Este o piesa de mobilier moderna, cu functionalitate pentru sedere, relaxare, dormit si depozitare.Este o canapea extensibila, prevazuta cu o lada pentru depozitarea lenjeriei. Se extinde cu usurinta,..

1.199,00 Lei

959,00 Lei

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)