Plisee, rulouri textile, jaluzele verticale, sisteme romane, draperii, perdele și multe altele.

Îți este greu să faci o alegere?


Ți-am pregătit o serie de postări cu avantajele fiecărui sistem de umbrire interioară, pe care îl poți alege pentru casa ta.
Astfel, încercăm să-ți oferim un ajutor, pentru a-ți alege sistemul de umbrire interior perfect pentru tine! Începem cu rulourile textile. 



#1 

Rulourile textile, numite și rolete sau storuri, au devenit cele mai populare sisteme de umbrire pentru case și birouri.

Fiind realizate din material textil, rulourile îmbină în mod deosebit simțul practic cu eleganța.



  • Se găsesc într-o gamă variată de culori și texturi destinate să fie cât mai armonios adaptate interiorului încăperilor.
  • Avantajul rulourilor textile este că sunt ușor de întreținut și manevrat și asigură protecția totală împotriva razelor.



Ele reprezintă o alternativă atractivă a draperiilor sau jaluzelelor. De ce să alegi rulouri textile?

Acestea sunt simplu de folosit, stilate, elegante, inteligente şi se pretează pe orice gust, stil sau buget.

Pe lângă gama variată de culori și texturi există și o gamă variată de sisteme de prindere, pentru a putea face față cerințelor tale.

Te asigurăm ca vei găsi materialul și culoarea preferată pe site-ul nostru: https://sndeco.ro/rulouri



Se pot face și rulouri textile imprimate la alegerea clientului cu imaginea dorită. Aceste rulouri sunt o alegere perfectă pentru orice încăpere.

Materialul de suport, pe care se tipărește imaginea, este de culoare albă iar cu lumină pe fundal, imprimeul se vede accentuat și foarte bine conturat. Ele pot fi imprimate, de exemplu, cu desene animate și personajele îndrăgite din filmele preferate ale copiilor voștri. 



De asemenea, rulourile pot fi personalizate și cu elemente distinctive ale brandului vostru, adică logo-ul firmei, slogan sau orice altă imagine reprezentativă. Așadar, cu ajutorul rulourilor personalizate se poate crea o identitate vizuală puternică a unei firme.


Deoarece posibilitățile de personalizare sunt nelimitate le fac potrivite pentru orice spațiu, de la o săli de conferințe, cabinetebirouricameră de oaspeți până la hoteluri de lux.



Nu există limite în personalizarea rulourilor, se poate o alege o imagine dintr-o gamă diversificată din catalogul nostru, sau se poate folosi orice imagine, poză personală, sau orice alt tip de design dorit.


În concluzie, dacă alegi rulourile interioare, ai scăpat de mai multe griji simultan: ai parte de mai multă siguranță, intimitate, protecție împotriva razelor solare, temperaturi plăcute pe timpul verii și ai parte de un design plăcut.



Știai că îți poți automatiza setul de rulouri? 

Poţi începe să te gândeşti la varianta unor rulouri motorizate, care te-ar scuti de eforturi în plus.

Rulourlile motorizate îți permit manevrarea dintr-o singură telecomandă.

Prin urmare, poți să deschizi și să închizi rulourile cu o simplă apăsare de buton!



Te invităm să iei legătura cu unul din consultanții noștri: shop@sndeco.ro