A venit momentul să investești într-o canapea și te întrebi dacă canapelele și fotoliile cu recliner sunt varianta potrivită pentru tine? Dacă îți petreci cea mai mare parte a timpului citind, uitându-te la televizor sau relaxându-te, atunci acest tip de canapea este perfect pentru tine. 



Dacă te intrebi cu ce sunt mai bune canapelele tip recliner față de canapelele fixe, aici avem trei motive care îți vor oferi răspunsuri. 


1. CONFORT MAXIM

O canapea extensibilă cu recliner îți va aduce o stare de bine și de confort. Va deveni locul unde te vei putea relaxa, unde îți vei încărca bateriile după o zi lungă de muncă și unde te vei putea retrage, uitând de toate grijile.

Comandă aici 


Îți poți transforma livingul în cinema și poți petrece clipe prețioase împreună cu familia și prietenii la filmul preferat. Canapeaua va deveni indispensabilă în zilele în care vrei să lenevești cu o carte în mână, citind din zori până-n zori. Dacă vrei să te relaxezi în pernele moi ale fotoliului sau a canapelei, sistemul de recliner este opțiunea cea mai indicată.

 

2. O POSTURĂ MAI BUNĂ 

Acest tip de canapea este foarte recomandat pentru controlul postural. Chiar dacă vei sta așezat pentru o perioadă lungă de timp, nu vei avea probleme cu dureri de spate.

Comandă aici 

Studiile arată că opt din zece oameni dezvoltă afecțiuni ale spatelui din cauza poziției șezând. Durerea de spate este una dintre cele mai comune probleme de sănătate ale zilelor noastre, așadar, canapeaua tip recliner poate fi o modalitate care să te ajute să eviți aceste simptome. Sistemul de recliner îți oferă posibilitatea de înclinare a spătarului în două poziții. Poți ridica partea inferioară a șezutului, pentru o poziție mai comodă a picioarelor, astfel să îți poți găsi cea mai naturală poziție. 


3. DESIGN ȘI STIL 

Dacă te-ai decis să investești în acest tip de canapea, vei putea găsi mai multe modele și culori, chiar aici la noi pe site. Este foarte important să găsești un model care se potrivește cu designul casei tale. Această canapea este extrem de stilată și confortabilă și poate adăuga culoare locuinței tale. În plus, fotoliile tip recliner adaugă un anumit tip de eleganță și farmec camerei tale. Orice musafir, care vine în vizită în locuința ta, va fi întotdeauna impresionat și încântat să se relaxeze pe acest tip de canapea, alături de tine.


Comandă aici


Pe scurt, fotoliile și canapelele cu recliner te dau pe spate, la propriu și la figurat, datorită mecanismelor complexe, necesare pentru a permite rabatarea.

Noi credem că merită să învestești în acest tip de canapea. Nimeni nu vrea să petreacă prea mult timp pe arcurile incomode ale unei canapele inconfortabile. În schimb, toată lumea își dorește să se întindă la orizontală, si să se relaxeze, în timpul serialului preferat.



Te invităm să-ţi alegi modelul preferat pe www.sndeco.ro