Curbele elegante și forma unică a ferestrelor arcuite le fac unul dintre cele mai atrăgătoare tipuri de ferestre. Cu toate acestea, designul lor neobișnuit înseamnă, de asemenea, că trebuie să fiți mai atent la alegerea soluții de umbrire. Dacă doriți să știți cum să acoperiți ferestrele semicerc, v-am pregătit câteva sfaturi utile!

 

Ce sisteme de umbrire funcționează pentru ferestre arcuite?

 

Una dintre cele mai populare opțiuni pentru o fereastră arcuită este pliseul. Acest sistem de folosește material filat moale care se deschide într-o formă arcuită grațioasă. La fel ca nuanțele celulare dreptunghiulare, arcurile celulare conțin șiruri de celule în formă de fagure. Aceste mici buzunare interioare filtrează ușor lumina și vă oferă un plus de izolare.

 

Dacă îți plac culorile și texturile țesăturilor, o altă opțiune de luat în considerare sunt perdelele sau draperiile. Puteți pune această soluție peste alte sisteme de umbrire pentru a adăuga un pic de fler în plus ferestrelor dvs. Draperiile blackout blochează lumina și arată deosebit de elegante, în timp ce peretele oferă o atmosferă deschisă și aerisit.



 


Cum să măsurați corect ferestrele arcuite

 

Înainte de a cumpăra sistem de umbrire pentru ferestrele arcuite, trebuie să vă asigurați că ați luat măsurătorile corecte. Datorită formei lor neobișnuite, măsurarea acestor ferestre nu este la fel de simplă, măsurând doar lățimea și înălțimea lor. De asemenea, va trebui să țineți cont de tipul de curbă pe care o are fereastra dvs.

 

Cum puteți să îmbunătățiți aspectul ferestrelor arcuite?

 

Chiar și cele mai simple sisteme de umbrire pentru ferestre de pe www.sndeco.ro sunt suficiente pentru a face ferestrele tale arcuite să arate uimitor. Cu toate acestea, dacă doriți și mai multe funcționalități, avem și câteva upgrade-uri grozave, începe prin a lua în considerare câtă lumină vrei în camera ta.

 

Pliseele duette au o căptușeală interioară termo care blochează razele soarelui. Acest lucru face ușoară umbrirea camerei pentru un somn liniștit.

 

În plus, stratul exterior vine în mai multe culori pentru a se potrivi cu decorul dumneavoastră. Dacă trebuie să economisiți energie la încălzire și răcire, acestea sunt o opțiune excelentă. Capacitatea lor de a prinde aer în interiorul celulelor de tip fagure vă menține casa la o temperatură mai confortabilă.

 



Tratamente complete pentru ferestre arcuite

 

Este rar ca o fereastră arcuită să fie o fereastră de sine stătătoare. De obicei, acestea fac parte dintr-o unitate cu ferestre dreptunghiulare dedesubt. Pentru un aspect coeziv, trebuie să țineți cont și de aceste ferestre. Acesta este motivul pentru care este o idee bună să vă planificați simultan achiziția tuturor sistemelor de umbrire a ferestrelor.

 

Perdelele și draperiile pot fi, de asemenea, o modalitate elegantă de a vă completa ferestrele arcuite. Chiar dacă nu folosiți perdele de-a lungul arcului, s-ar putea să vă gândiți să le puneți peste sistemele de umbrire a ferestrelor din jur. Această abordare multi-texturală vă ajută cu adevărat să evidențiați caracteristicile arhitecturale unice ale casei tale.

 



Există o mulțime de tratamente grozave pentru ferestre care funcționează cu ferestre arcuite, iar acum că știți cum să le acoperiți, este timpul să alegeți designul perfect pentru casa dvs., pe www.sndeco.ro avem o gamă variată de culori, modele și sisteme.

 

Pliseele simple pot fi găsite aici: https://sndeco.ro/plisee-simple

Pliseele duet pot fi găsite aici: https://sndeco.ro/plisee-duet

Perdelele textile pot fi găsite aici: https://sndeco.ro/perdele

Draperiile pot fi găsite aici: https://sndeco.ro/draperii