Duorulourile sunt un produs relativ nou pe piață, însă devin o alternativă din ce în ce mai populară a perdelelor și jaluzelelor tradiționale. Combinația de aspect și funcționalitate al rulourilor textile cu cel al jaluzelelor orizontale fac ca duorulourile să preia doar calitățile ambelor sisteme de umbrire, permițând utilizatorului să aibe un control complet asupra luminii dintr-o cameră, oferindu-i în același timp diverse opțiuni de stil.

Datorită capacității lor de a te feri de ochii indiscreți, permițând totodată și luminii să intre în cameră, duorulourile devin o opțiune versatilă, asortabilă oricărei ferestre din oricare cameră.





Stiluri

Fiind un sistem de umbrire unic, și stilul pe care îl oferă este unic, combinația între rulouri și jaluzele orizontale (un strat transparent, celălalt opac) la care adăugăm o varietate de materiale, texturi și culori disponibile fac duorulourile un sistem de umbrire compact, adaptabil oricărui spațiu și soluția perfectă în decorarea ferestrei tale.




Avantaje

În timp ce majoritatea sistemelor de umbrire permit controlul asupra nivelelor de lumină, niciuna nu oferă un control la fel de complet ca și duorulourile. Acesta este lucrul care le face perfecte pentru a ajusta cât de multă lumină să intre în cameră, menținând în același timp și viața privată în siguranță.


De exemplu, când este o zi însorită, puteți filtra cu ușurință cantitatea de lumină care să intre, în funcție de preferințele dvs., fără să blocați complet lumina zilei, creând o atmosferă luminoasă, aerisită, care menține în continuare confidențialitatea.



Dacă doriți să blocați lumina, pur și simplu închideți jaluzelele pentru a obține un stil opac care să ofere umbră și intimitate completă.


Produsele noastre, materiale, texturi și culori le puteți descoperi pe: https://sndeco.ro/duorulouri