Dacă ați luat serios în considerare opțiunea de montare a plăcilor de tavan decorativ, atunci sunteți pe calea cea bună pentru a avea un plafon cu aspect minunat, care va crea un stil elegant fie că îl pui acasa, la biro sau într-o sală de conferință.
 
Acest ghid vă va descoperi avantajele tavanului decorativ. În acest fel, va depinde de dvs. dacă aceast produs este esențial pentru direcția în care doriți să decorați.


 

Ce este tavanul decorativ?

  
Placile sunt de obicei albe cu sau fără modele, dar avem și nuanțe care imită lemnul cu chenare vintage. Ele sunt realizate din polistiren extrudat.
 
 

Care sunt avantajele tavanului decorativ?

 
După cum am menționat, aceste plăci speciale oferă o varietate de avantaje. Aceste beneficii includ:
 
Instalare ușoară: principalul motiv pentru care sunt ușor de instalat este faptul că au o greutate incredibil de mică. Fiind ușor de instalat, nu ai nevoie de multe instrumente, oferind oricărui neprofesionist șansa de a le potrivi pe un plafon.
 
Serviciu de întreținere ușoară: Deși procesul de curățare este un pic mai complicat decât alte tipuri de tavane decorative, totuși nu constă în lucrări dificile.
 
Versatil: unul dintre avantajele deosebite pentru montarea tavanului decorativ este că acestea plăci sunt extrem de versatile. Lipind aceste plăci pe tavanul dvs., le puteți zugrăvi pentru a se potrivi cu orice temă de culoare. Mai mult, acestea pot fi amplasate pe diferite tipuri de plafoane, inclusiv stuc, tencuială și tinci. În cele din urmă, dacă există vreo imperfecțiune în tavanul dvs., montarea tavanului decorativ este o soluție excelentă la această problemă.
 
Rentabil: dacă sunteți în căutarea unuia dintre cele mai ieftine moduri de a vă transforma plafonul, atunci tavanul decorativ este una dintre opțiunile care se potrivesc cel mai bine.
În ciuda faptului că toate beneficiile sunt enumerate mai sus, unul dintre beneficiile mai importante pe care le pot oferi este posibilitatea de a-ți izola camera. Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a reduce costul facturii de încălzire pe parcursul iernii, atunci tavanul decorativ poate fi calea de urmat.


Există mulți decoratori care aleg adesea să aplice plăci de tavan decorativ pentru că sunt economice, dar și ușor de utilizat. Chiar dacă plăcile sunt flexibile, ele sunt o modalitate excelentă de corecta suprafețe cu nereguli - de aceea sunt perfecte pentru acoperirea unui plafon cu imperfecțiuni.Un factor pe care îl veți observa atunci când țineți o placă de tavan decorative în mână este că îl vei simți destul de fragil. Asta nu înseamnă că ați investit într-un material ieftin și care nu va funcționa. Tocmai acest lucru este motivul pentru care sunt eficiente în ceea ce fac.

Este posibil să fie subțiri, dar este motivul pentru care sunt ușor de utilizat. După ce le-ați instalat pe plafon, nu veți mai spune același lucru.

Dacă încă nu v-am convins, intrați să vedeți modelele noastre de tavan decorative: https://sndeco.ro/tavan-decorativ